FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Vänsterpartiet
yesterday at 17:29. Facebook
"Hotet mot LSS är ett hot mot allas vår välfärd. Vänsterpartiet står upp för allas rätt att leva våra liv, vara medborgare och kunna delta i samhället på lika villkor. Det är dags för regeringen att klart och tydligt visa i politisk handling att de står tillsammans med oss, på de funktionsnedsattas sida."

Maj Karlsson, socialpolitisk talesperson (V), som idag deltog på manifestation i...
View details ⇨
Vänsterpartiet
12/02/2016 at 18:53. Facebook
Jag tycker ni ska tala sanning. En borgerlig röst 2018 är en röst på fördubblad hyra, säger Vänsterpartiets bostadspolitiska talesperson Nooshi Dadgostar.

Bädda in

riksdagen.se
Vänsterpartiet
12/01/2016 at 18:33. Facebook
Vänsterpartiet
12/01/2016 at 18:28. Facebook
Vänsterpartiet
12/01/2016 at 12:38. Facebook
Missa inte talkshowen Snack med Sjöstedt!I kväll är det Pia Sundhage, Melody Farshin och Alex Schulman som gästar showen. Se den live kl 19.30 på vansterpartiet.se eller på Vänsterpartiets facebooksida.
Vänsterpartiet
12/01/2016 at 08:00. Facebook
Som politiker har vi ett dubbelt ansvar. Dels behöver vi föra en politik som minskar klyftorna istället för att öka dem. Och dels bör vi själva leva på en nivå där vi delar våra väljares vardag, skriver Vänsterpartiets gruppledare och riksdagsledamot Mia Sydow Mölleby.

Toppolitiker: Sänk min lön – jag borde inte tjäna mer än de i vården

nyheter24.se
Vänsterpartiet
11/30/2016 at 15:44. Facebook
I dag röstade SD och borgarna för fortsatt förnedrande arbetsvillkor. Offentlig upphandling med våra skattepengar handlar om stora och nödvändiga inköp för oss alla. Det är viktigt att det görs rätt. Det är orimligt att Sverige, som idag, ska vara ett land som använder skattepengar till lönedumpning så att taxichaufförer, lokalvårdare och byggnadsarbetare utnyttjas med usla villkor.

Läs...
View details ⇨
Vänsterpartiet
11/30/2016 at 13:10. Facebook
Dela bilden om du håller med! #hjärtavälfärd
Vänsterpartiet
11/30/2016 at 09:43. Facebook
Det är orimligt att Sverige ska vara ett land som använder skattepengar till lönedumpning så att taxichaufförer, lokalvårdare och byggnadsarbetare utnyttjas med usla villkor, skriver Vänsterpartiets ekonomiskpolitiska talesperson Ulla Andersson och arbetsmarknadspolitiska talesperson Ali Esbati.

Dom dumpar löner – och du får betala

aftonbladet.se
Vänsterpartiet
11/29/2016 at 08:00. Facebook
Vänsterpartiet vill tipsa om organisationen Vi står inte ut men vi slutar aldrig kämpa som jobbar för att visa hur de nya asyllagarna och återvändandeavtalet med Afghanistan påverkar de ensamkommande ungdomar som bor i Sverige.

Vänsterpartiet vill uppmuntra fler till att skriva under namnunderskriften för att Sverige ska följa barnkonventionen och mänskliga rättigheter i asylprocessen. Följ...
View details ⇨

Vi står inte ut men vi slutar aldrig kämpa

facebook.com
Det är alldeles för stor skillnad mellan de som tjänar jättemycket och de som har svårt att få det att gå ihop. Sänkta ingångslöner löser inga problem, alla människor ska kunna leva på sin lön, säger Jonas Sjöstedt. Missade du debatten igår? Se den här:

Sjöstedt och Busch Thor om sänkta löner - Nyheterna - tv4.se

tv4.se
Idag är det internationella dagen mot mäns våld mot kvinnor.

– Vi skulle behöva en massiv rörelse för att rucka på könsmaktsordningen, ändra attityder och förlegade föreställningar. Då kan våldet minskas. Det här är inte en fråga för kvinnor. Det är en fråga för alla människor oavsett kön, säger Maj Karlsson, Vänsterpartiets socialpolitiska talesperson och Rossana Dinamarca, Feministisk...
View details ⇨
Vänsterpartiets skattepolitiska talesperson Daniel Sestrajcic gör ett starkt debattinlägg om vikten av en fungerande välfärd. Dela klippet om du håller med!
Se Jonas Sjöstedt i duell med Ebba Busch Thor (kd) i tv4 kl 20.00
Dela bilden om du håller med! Och gilla facebooksidan Hjärta Välfärd, sidan för alla som vill stoppa vinstjakten i välfärden.

#hjärtavälfärd
Under vårens budgetförhandlingar fick Vänsterpartiet igenom sitt avgörande krav om 10 extra vänstermiljarder till välfärden. Idag röstar riksdagen igenom budgeten. Det hurrar vi för. Hipp, hipp! Hurra, hurra, hurra!
Peppad inför Socialistiskt forum på ABF-huset i Stockholm nu på lördag? Här kommer två tips!

Dags att tala ekonomisk politik.
När ska de rika börja bidra till samhällsbygget?

Klyftan mellan dem som har och dem som inte har och frustrationen över det, växer i Sverige och omvärlden. Samtidigt växer efterfrågan på ett annat samhälle. Sverige befinner sig mitt emellan två val och det är dags...
View details ⇨
På onsdag röstar riksdagen om den nya budgeten. Vänsterpartiet har tillsammans med regeringen kommit överens om flera bra reformer som skapar ett mänskligare arbetsliv. Bland annat utökad rätt till deltidsstämpling i a-kassan och satsning på forskning om arbetslivet. Bra va? Kram
Det som har hänt i USA visar hur farligt det är när för mycket av politiken samlas i mitten och det saknas riktiga alternativ till otryggheten. Då kan en sådan som Trump kliva fram, skriver Jonas Sjöstedt.

Jonas Sjöstedt (V): Vi ska samlas och bygga något bättre

expressen.se
Håll i hatten alla skatteskurkar! Snart är det pay back time! På onsdag röstar riksdagen om den nya budgeten. Vänsterpartiet har kommit överens med regeringen om att Ekobrottsmyndigheten och skatteverket ska trappa upp arbetet mot skatteflykt, aggressiva skatteupplägg och skattebrottslighet. Nu får Panama-gänget vara med och betala sin del av kakan och Sverige blir rättvisare.

Dela bilden...
View details ⇨