FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Världsnaturfonden WWF
01/17/2017 at 16:24. Facebook
”VI VILL VARA SUPERHJÄLTAR FÖR MILJÖN!”

Sätt igång filmens ljud och njut av ett smakprov på veckans poddavsnitt! Missa inte det fantastiska mötet med barnen som vill gå före, trots att de lever i ett av världens fattigaste länder.

Det andra avsnittet av vår poddserie Liv på planetens villkor handlar om utbildning som nyckeln till en bättre framtid – för barnen, deras familjer och naturen de...
View details ⇨
Idag bjuder jag på ett smakprov från vår tidning WWF EKO. Möt WWFs naturvårdsexpert Tom Arnbom som omedelbart ändrade om sina semesterplaner när han fick höra att det var lämmelår! I den här artikeln får du följa med Tom till Abiskofjällen för att leta efter lämmel.
Vissa år är lämlarna helt försvunna. Andra år finns de överallt. Här får du bl a läsa om hur fjällräven påverkas av goda och...
View details ⇨

Fjällvärldens mytomspunna motor

ad.doubleclick.net
Världsnaturfonden WWF
01/15/2017 at 17:00. Facebook
Idag bjuder jag på ännu ett smakprov från vårt naturmagasin WWF EKO som våra stödjande medlemmar får ta del av. Låt dig inspireras av Maria Asplund, som driver ett litet skrädderi där hon gör unika kvinnoplagg av återvunna loppistyger. I den här artikeln får du tips från flera kreativa nytänkare som ser möjligheter i kläder som andra ratat.

Visste du att vi svenskar i snitt köper 13 kilo...
View details ⇨

WWF EKO - Slut på slit & släng!

ad.doubleclick.net
Världsnaturfonden WWF
01/15/2017 at 08:00. Facebook
HELGTIPS: LYSSNA PÅ WWFS NYA PODCAST!

”Vi kvinnor hade inget arbete när jag var ung. Vi tog hand om barnen och hushållet. Nu odlar vi alger istället för att söka efter en man för vår försörjning” – 70-åriga Julienne på Madagaskar.

I premiäravsnittet av poddserien Liv på planetens villkor bjuder vi på en inspirerande berättelse om kvinnor som genom entreprenörskap odlar sin framtid, i ett...
View details ⇨
Världsnaturfonden WWF
01/12/2017 at 18:00. Facebook
FRÅGA OSS OM DJUR & NATUR!
Har du en naturfråga som du funderar över? Maila wwfeko@wwf.se eller ställ frågan här under inlägget. De mest intressanta frågorna kommer med i vår medlemstidning WWF Eko med svar från experten Ola Jennersten.
Och du, även om frågan inte publiceras i tidningen så lovar vi att försöka svara. Varmt välkommen med din nyfikna fråga!
Världsnaturfonden WWF
01/11/2017 at 17:00. Facebook
Hon gjuter vattentankar och förhandlar med presidenter. Anna Behm Masozera har lyckats skapa enighet från by- till regeringsnivå för att skydda bergsgorillorna. Här får du chansen att läsa hela den spännande artikeln med Anna ute i fält från tidningen WWF EKO som våra stödjande medlemmar får ta del av.

Trevlig läsning!

Bästa hälsningar,
Charlotte, chefredaktör för WWF EKO

WWF EKO - De dimhöljda bergens diplomat

ad.doubleclick.net
Världsnaturfonden WWF
01/10/2017 at 16:12. Facebook
Lyssna på WWFs nya poddserie Liv på planetens villkor!

Det finns hopp för framtiden, och nyckeln ligger hos människan själv. Följ med WWF på en resa till kameleonternas och lemurernas röda ö – det ofattbart fattiga Madagaskar – och möt kvinnorna som odlar sin framtid.

Vår första poddserie belönades i höstas med Svenska Podcastpriset, och nu kommer uppföljaren. I det första avsnittet får du...
View details ⇨
Världsnaturfonden WWF
01/10/2017 at 08:10. Facebook
Som WWF Vän-medlem hjälper du oss att fortsätta vårt arbete för att skydda hotade djur, växter och naturområden här i Sverige och runt om i världen.

Du bidrar till att vi kan bevara livsmiljöer och ekosystem, stoppa tjuvjakt och illegal handel med hotade arter och hejda skövlingen av tropikskogar och havsmiljöer.

WWFs arbete är bara möjligt om vi tillsammans hjälps åt - så ditt stöd...
View details ⇨

Vänner för livet

ad.doubleclick.net
Vår vackra planet står inför hot som klimatförändringar, skogsskövling, vattenbrist och illegal handel med vilda djur. Det är svåra hot som ingen kan hantera på egen hand. Men om vi arbetar tillsammans, är allting möjligt!

Den här filmen är en påminnelse till oss alla om att vi behöver skydda våra skogar, våra hav, vårt sötvatten, vårt djurliv, vår energiförsörjning och vår...
View details ⇨
ÄNTLIGEN STOPP FÖR ELFENBEN I KINA!

Vi är oerhört glada över Kinas beslut att stoppa all försäljning av elfenben under 2017. Handeln med elfenben gör att tiotusentals elefanter tjuvjagas och dödas varje år i Afrika, så det här är ett mycket positivt besked, och något vi länge arbetat för.

Och det är inte bara Kina som sätter ned foten! 18 afrikanska och asiatiska länder förutom Kina har...
View details ⇨
Hoppas du haft ett gott avslut på 2016! Mitt i alla julbestyr missade vi att berätta om en ny rapport där 163 fascinerande nyupptäckta arter presenteras. Vad sägs om en "psykedelisk" orm, en krokodilsalamander som påminner om en utomjording från filmen Star Trek eller en ullig fladdermus (bilden)? Totalt handlar det om 126 växter, 14 reptiler, 11 fiskar, 9 groddjur och 3 däggdjur som har...
View details ⇨
GOTT NYTT ÅR!
Kära följare, ni är helt fantastiska! Vi tackar allra ödmjukast för engagemang, nyfikna frågor och all kärlek, men också för alla kritiska synpunkter som kommit under året. Ni ska veta att vi läser och begrundar varenda kommentar!

Vi vill passa på att tipsa om en härlig och nyttig present till dig själv: bli WWF Vän för 2017. Då hjälper du samtidigt djur och natur. Läs mer:...
View details ⇨
”Hur är det möjligt att vara så stor?”

Det minns jag att jag tänkte när ett jättelikt huvud långsamt höjde sig ur gräset. Två skarpa bärnstensögon studerade mig noga. En loj gäspning blottade imponerande huggtänder. Andlös av lycka såg jag mitt livs första tiger vandra bort i skymningen.

Idag bjuder jag på ett smakprov från vår tidning WWF EKO som våra stödjande medlemmar får ta del utav....
View details ⇨

WWF EKO - Tiger, på väg mot fördubbling?

wwf.se
Exklusiv gåva till våra följare!

Vi avslutar det här året med den här fantastiska filmen om det myllrande livet i ett av världens rikaste korallrev. Tillsammans med Mattias Klum, naturfotograf och WWFs ambassadör, får vi dyka ner under ytan utanför Vamizi vid Moçambiques kust. Luta dig tillbaka och njut av den magnifika undervattensvärlden!

Se filmen här på Facebook eller använd länken: [...
View details ⇨

Vamizi - En Undervattensvärld

www.mattiasklum.com www.cradleofcoral.com

YOUTUBE.COM
”Hur är det möjligt att vara så stor?”

Det minns jag att jag tänkte när ett jättelikt huvud långsamt höjde sig ur gräset. Två skarpa bärnstensögon studerade mig noga. En loj gäspning blottade imponerande huggtänder. Andlös av lycka såg jag mitt livs första tiger vandra bort i skymningen.

Idag bjuder jag på ett smakprov från vår tidning WWF EKO som våra stödjande medlemmar får ta del utav....
View details ⇨

WWF EKO - Tiger, på väg mot fördubbling?

wwf.se
Kan man dyka med hajar? Ja, det är precis vad Annelie Pompe, WWFs havsambassadör, fridykare och äventyrare, har gjort! Här delar hon med sig av en fantastisk upplevelse från när hon nyligen fridök i Bimini, Bahamas:

”Det är något visst med att lämna båtens trygghet och glida ner i vattnet. Långsamt och tyst sänker vi oss ner längs båtens sidor för att inte störa hajen. Hajar är blyga djur....
View details ⇨
”Haven ger oss en möjlighet att fortsätta göra det vi älskar. Därför är det viktigt för oss att stödja ’Rädda Haven’.”

Charlie Enright, skeppare på Team Alvimedica tycker det är viktigt att #RäddaHaven. Engagera dig du också på .
Lyssningstips: Njut av WWFs prisbelönta podcast Under Ytan!

Varför inte unna dig en lugn, skön stund och lyssna på vår dokumentärserie om haven? I fem avsnitt djupdyker vi Under ytan och tar dig med på en spännande resa runt vår blå planet – från våra svenska vatten via iskalla Arktis till de tropiska korallreven utanför Madagaskar.

Förutom WWFs egna havsexperter får du möta olika gäster...
View details ⇨
Charlotte bjuder på massor med naturglädje, kunskap och känsla i WWF Eko!

”Sannolikt delar du och jag ett starkt intresse för naturen och vill att vi människor ska leva på ett hållbart sätt som inte skadar vår planet. Det är precis det vårt naturmagasin WWF EKO handlar om.
Mitt mål med tidningen är att du som läsare ska känna dig än mer nöjd, att vi ska kunna vara mer aktuella, bjuda på mer...
View details ⇨