Västerbottensost
Västerbottensost
06/19/2017 at 09:45. Facebook
Västerbottensostpaj har för många en självklar plats på midsommarbordet. Hemligheten för att lyckas med den perfekta pajen är lite extra omtanke och närmare den dubbla mängden Västerbottensost jämfört med originalreceptet. Prova gärna det!

Trevlig midsommar!

Här hittar du originalreceptet: [ Vasterbottensost.com Link ]
Västerbottensostpaj har för många en självklar plats på midsommarbordet Hemlighe

Västerbottensostpaj – Västerbottensost

vasterbottensost.com
Monica Howe
Tack alla ni som har följt med och tittat, ställt frågor och framförallt varit med och påverkat vilken mat som vi har tillagat under livesändningarna. Här hittar du ett urval av alla goda recept från Laga Live med Niklas Ekstedt. Vilket recept blev din favorit?
Tack alla ni som har följt med och tittat ställt frågor och

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Lycia Boklund
Mattias Grimulf Johansson
Anders Härnered
Välkommen till reprisen på säsongsavslutningen av Laga Live med Niklas Ekstedt! Tillsammans med kvällens gäst Charlotte Perrelli var tittarna med och påverkade vilken midsommarrätt som skulle tillagas. Kvällens recept blev gratinerad kungskrabba, midsommarsallad med Västerbottensost och gubbröra.

Recepten hittar du här:
[ Vasterbottensost.com Link ]
[ Vasterbottensost.com Link ]
Västerbottensost
Västerbottensost
Västerbottensost
Läge för lite mysigt mingel med vänner! Denna goda sommardrink passar otroligt bra med bitar av Västerbottensost, precis som den är. Något att testa i helgen?
Läge för lite mysigt mingel med vänner Denna goda sommardrink passar otroligt

Försommardrink med jordgubbar, rabarber & viol – Västerbottensost

vasterbottensost.com
Lotta Säll
Älskade Midsommar! Bjud in vänner och familj till en härlig midsommarbuffé med både klassisk Västerbottensostpaj, pesto och goda sillar smaksatta med Västerbottensost. På vår hemsida har vi samlat recept till sommarens fester, varmt välkommen!

[ Vasterbottensost.com Link ]
Älskade Midsommar Bjud in vänner och familj till en härlig midsommarbuffé med

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Johan Johansson
Beatrice Elophe
Maria Johansson Berggren
På torsdag sänds vårt sista avsnitt för säsongen av matlagningsprogrammet Laga Live med Niklas Ekstedt​. Tillsammans med schlagerdrottningen Charlotte Perrelli kommer vi tillaga härliga recept som passar utmärkt till midsommarbordet. Ladda upp med dina svåraste matfrågor och var med och påverka vad som kommer att tillagas under kvällen. Vi ses på torsdag kl. 19.30!
På torsdag sänds vårt sista avsnitt för säsongen av matlagningsprogrammet Laga Live

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Carina Selvin Fd Westberg
Maria Garbergs
Jay Leno tillbaka i  tv
Här kommer gårdagens recept från Laga Live med Niklas Ekstedt där vi gästades av rapparen Petter och vinkonnässören Alf Tumble. Med hjälp av tittarnas röster så blev kvällens huvudrätt lövbiffrullader med Västerbottensost och svartkål med chili och rödlök. Som tilltugg i försnacket så bjöds det även på frasiga chips av Västerbottensost med löjrom och gräddfil. Hoppas det smakar!
Här kommer gårdagens recept från Laga Live med Niklas Ekstedt där vi

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Ingvar Törmä
Anette Rigefalk Wingefors
Gunnar Berg
Välkommen till reprisen av femte avsnittet av Laga Live med Niklas Ekstedt! Tillsammans med kvällens gäster Petter och Alf Tumble var tittarna med och påverkade vilken rätt som skulle tillagas. Kvällens rätt blev lövbiffrullader med Västerbottensost och svartkål med chili, mandel och rödlök.

Receptet hittar du här: [ Vasterbottensost.com Link ]

Missa inte vår sista livesändning för säsongen...
View details ⇨
Västerbottensost
Västerbottensost
Västerbottensost
Tillsammans med Vindelns rökeri har vi förenat två unika smaker i ett kärleksfullt möte där varje liten bit Västerbottensost röks var för sig. En hundraårig tradition av rökning i alvedseldade ugnar möter den framträdande aromen hos Västerbottensost. Hur äter du helst vår smakrika goding?

Här är några goda recept där osten verkligen bidrar till smakupplevelsen.
Tillsammans med Vindelns rökeri har vi förenat två unika smaker i ett

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Imorgon kommer näst sista avsnittet av vårt matlagningsprogram Laga Live. Missa inte när stjärnkocken Niklas Ekstedt lagar riktigt god mat tillsammans med en av Sveriges största rappare Petter och vinkonnässören Alf Tumble. Som vanligt så har du möjlighet att både påverka vad som ska tillagas och ställa dina matfrågor under programmets gång! Vi ses imorgon kl. 19.30.

Läs mer om Laga Live på
Imorgon kommer näst sista avsnittet av vårt matlagningsprogram Laga Live Missa inte

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Jesper Fransson
Inger Kjellin
Conny Wilson
Vi firar nationaldagen genom att njuta av en bit riktigt god Västerbottensost Extra Lagrad! Hur kommer du att fira dagen?
Vi firar nationaldagen genom att njuta av en bit riktigt god Västerbottensost
Lena Bergman
Cristin Byman
Birgitta Stigeland
På torsdag kommer näst sista avsnittet av vårt matlagningsprogram Laga Live. Missa inte när stjärnkocken Niklas Ekstedt lagar riktigt god mat tillsammans med en av Sveriges största rappare Petter och vinkonnässören Alf Tumble. Som vanligt så har du möjlighet att både påverka vad som ska tillagas och ställa dina matfrågor under programmets gång! Vi ses på torsdag kl. 19.30.

Läs mer om Laga Live på
På torsdag kommer näst sista avsnittet av vårt matlagningsprogram Laga Live Missa

Västerbottensost

vasterbottensost.com
I senaste avsnittet av Laga Live med Niklas Ekstedt så hade vi besök av Gustav Johansson som tillsammans tillagade en riktigt god vegetarisk hamburgare med sparrissallad och omogna jordgubbar. En bonus den här veckan är att vi även har lagt upp de övriga recepten som inte fick plats i programmet, så har ni extra mycket gott att njuta av i helgen. Hoppas det smakar!
I senaste avsnittet av Laga Live med Niklas Ekstedt så hade vi

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Erik Lundgren
Julia Mattjus
Dilara Bajramova
Stort grattis till Marie Larsson som vann vår Facebook-tävling om ett exklusivt förkläde från Västerbottensost till ett värde av 1000 kr! Hennes vinnande recept som föll oss bäst i smaken var en härlig blomkålspizza med en botten av riven Västerbottensost, riven blomkål och ägg som sedan toppas med kronärtskocka, lufttorkad skinka, mozarellaost och såklart Västerbottensost. Efter den har...
View details ⇨
Stort grattis till Marie Larsson som vann vår Facebooktävling om ett exklusivt
Välkommen till reprisen av fjärde avsnittet av Laga Live med Niklas Ekstedt! Tillsammans med kvällens gäst Gustav Johansson var tittarna med och påverkade vilken mat som skulle tillagas under kvällen. Med hjälp av tittarna så blev kvällens rätt en supergod vegetarisk hamburgare tillsammans med en sparrissallad på omogna jordgubbar.

Receptet hittar du här: [ Vasterbottensost.com Link ]

Missa...
View details ⇨
Västerbottensost
Västerbottensost
Västerbottensost
Mors dag! Visa din kärlek genom att bjuda på något extra gott ikväll. Ostbricka med Västerbottensost, päronmarmelad och päronchips. Receptet hittar du här: [ Vasterbottensost.com Link ]
Mors dag Visa din kärlek genom att bjuda på något extra gott

Dessertbricka med päronmarmelad, päronchips, gratinerade valnötter och Västerbottensost

vasterbottensost.com
Älskar du också att grilla? Ett av våra populäraste recept är den här norrländska viltburgaren med Västerbottensost. Vad är din favorit på grillen?

[ Vasterbottensost.com Link ]
Älskar du också att grilla Ett av våra populäraste recept är den
Maarit Salkosuo
Joakim Abrahamsson
Fredrick Granat
Fredagsmys från Burträsk! Frasiga chips av Västerbottensost med härlig sälta. Funkar också perfekt som snacks till fördrinken eller ett komplement till soppan.

Ingredienser:
Riven Västerbottensost

Gör såhär:
Lägg ut riven Västerbottensost i lagom stora högar på ett bakplåtspapper och gratinera i ugn 225 °C cirka 5 minuter eller tills osten fått en gyllene färg. Låt svalna och njut!
Fredagsmys från Burträsk Frasiga chips av Västerbottensost med härlig sälta Funk
Petra Svanström
Marianne Sandström
Thomas Rylander
Vi önskar er alla en härlig Kristi himmelsfärdsdag fylld med lite extra god mat! Vi har fyllt hemsidan med många goda recept. Vad tänker du på bjuda på imorgon?

Kika gärna in på för mer tips på enkla och goda recept.
Vi önskar er alla en härlig Kristi himmelsfärdsdag fylld med lite extra

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Tävling! I förra veckans avsnitt av Laga Live med Niklas Ekstedt lagades en härlig oregano- och citronstekt kyckling tillsammans med Daniel Norberg. Har du något favoritrecept som är lika gott eller till och med ännu godare än det Niklas tillagade? Dela med dig av ditt bästa recept i kommentarsfältet och tagga en vän som du vill dela middagen med så väljer vi ut det recept som faller oss bäst...
View details ⇨
Tävling I förra veckans avsnitt av Laga Live med Niklas Ekstedt lagades
Västerbottensost
Ragnar Aspenes
Andreas Bäckström