FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Västerbottensost
12/04/2016 at 15:27. Facebook
Glad andra advent! Middagstips för er som vill äta något värmande i vintermörkret - rotfruktsgratäng med Västerbottensost. Njut som den är, eller tillsammans med grillad kyckling.

ROTFRUKTSGRATÄNG MED VÄSTERBOTTENSOST

fal.cn
Västerbottensost
12/01/2016 at 06:00. Facebook
God helg önskar Västerbottensost! Vi har fyllt på med smått och gott, sött och salt inför vinterns alla fester, mingel och middagar. Välkommen in!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Västerbottensost
11/27/2016 at 13:41. Facebook
Vi önskar er alla en glad första advent! Vi firar som vanligt med en liten klick Västerbottensostcreme på pepparkakorna. (Rör ihop lika delar riven Västerbottensost och smör med en skvätt rapsolja och lite flingsalt). Han en fortsatt fin dag!
Tryggare kan ingen vara. På Västerbottensost lager i Ånäset jobbar Ola Larsson sedan 44 år tillbaka. Han ser till att varje Västerbottensost får den omsorg den behöver för att mogna fram till sin fulla smak. Just den här osten har fått mogna i hela 24 månader och är nu redo att lämna den trygga hyllan för världen utanför.
Överraska far på hans dag! Varför inte med en ostbricka med Västerbottensost Extra Lagrad eller Vindelnrökt? Ett underbart sätt att avsluta både middagen och helgen!
En vintervacker hälsning från oss på mejeriet i Burträsk. Ha en fin kväll!
Kärlek på en plåt – hembakad pizza med lufttorkad skinka, rostade pinjenötter och riven Västerbottensost.

PIZZA MED VÄSTERBOTTENSOST® EXTRA LAGRAD – Västerbottensost

fal.cn
NYHET! Västerbottensost Extra Lagrad 24 månader. En extra lagrad – och extra älskad – ost.
VARMASTE TACK kära vänner!
Igår kväll tilldelades Västerbottensost, tillsammans med Designbyrån Krux, förstapriset i Svenska Designprisets kategori förpackningsdesign. Juryn och folkets röster var eniga – vilket gör oss oerhört stolta och glada. TACK - Krux för ett fantastiskt arbete. Och TACK - alla ni som röstat på oss. Hälsningar Västerbottensost.
En kär klassiker - pasta carbonara med rökt sidfläsk och Västerbottensost Extra Lagrad.

PASTA CARBONARA MED VÄSTERBOTTENSOST® EXTRA LAGRAD.

fal.cn
Alltid lika älskad - lasagne med Västerbottensost Extra Lagrad.

KLASSISK LASAGNE MED VÄSTERBOTTENSOST.

fal.cn
En godare höst med Västerbottensost! På vår hemsida samlar vi fantastiska recept för en godare höst med våra nyheter Västerbottensost Extra Lagrad och Vindelnrökt. Välkommen in! [ Fal.cn Link ]
Du har väl inte missat Västerbottensost Extra Lagrad i 24 månader? Med ännu rikare och mustigare smak lämpar den sig ypperligt som nyriven över pastarätter och risotto, eller varför inte på pizza eller i gratänger? Naturligtvis är den också ett fantastiskt inslag på ostbrickan. Läs mer på [ Fal.cn Link ]
NYHET! Västerbottensost Vindelnrökt. Tillsammans med Vindelns Rökeri har vi förenat två Norrländska smaker i ett kärleksfullt möte. Västerbottensost Vindelnrökt är lätt kallrökt i alvedseldade ugnar och är en fulländad smaksättare till såväl vegetariskt, hamburgare, grillat, pizza eller på ostbrickan. Tack @doftochsmak för lån av fantastisk bild! Läs mer på: [ Fal.cn Link ]
Två goda nyheter! Gör hösten ännu godare med våra fantastiska nyheter - Västerbottensost Extra Lagrad och Vindelnrökt. På vår hemsida berättar vi mer och bjuder på härliga, höstiga recept. Välkommen in!
[ Fal.cn Link ]
Nyhet! Färdigriven Västerbottensost - med lite lägre fetthalt. Passar utmärkt på pizza, pasta, i gratänger och till tacos!
Kära vänner! Vi är både stolta och glada över att Västerbottensost nya, svarta förpackning blivit nominerad till Svenska Designpriset. Vill ni hjälpa oss ännu längre än en nominering? Då får ni jättegärna rösta på oss via länken här nedanför. Stort och varmt tack! /Västerbottensost
[ Designpriset.se Link ]
(Kategorin är: 3B - Identitet – Förpackning).
Västerbottensostpaj på säsongens sätt – med färska kantareller och timjan.

Västerbottensostpaj med kantareller.

fal.cn