Västerbottensost
01/20/2017 at 17:02. Facebook
Har du provat Västerbottensost Extra Lagrad 24 månader och Vindelnrökt? Prova dem rivna över pastan, pizzan eller som de är på ostbrickan. Du hittar dem bland dessertostarna i de större matbutikerna!
Värmande vintermat - pestobakad lax med rostade hasselnötter och riven Västerbottensost. Du hittar receptet här: [ Bit.ly Link ]
Gott nytt år önskar Västerbottensost! Vi har fyllt hemsidan med tips och inspiration på allt från snittar och småplock till varmrätter och desserter. Välkommen in!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Vi önskar er en fantastisk fjärde advent! Ett sagolikt tips till julbaket - smörkola med Västerbottensost och flingsalt.

SMÖRKOLA MED VÄSTERBOTTENSOST

vasterbottensost.com
Västerbottensost önskar er en riktigt God Jul! Välkommen in på vår hemsida där vi dukat upp med härliga tips hela vägen från julstök till julbord!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Advent betyder ju väntans tider. Och är det något vi på Västerbottensost vet så är det att väntan kan vara väl värd. Ibland så länge som 24 månader.
Glad andra advent! Middagstips för er som vill äta något värmande i vintermörkret - rotfruktsgratäng med Västerbottensost. Njut som den är, eller tillsammans med grillad kyckling.

ROTFRUKTSGRATÄNG MED VÄSTERBOTTENSOST

fal.cn
God helg önskar Västerbottensost! Vi har fyllt på med smått och gott, sött och salt inför vinterns alla fester, mingel och middagar. Välkommen in!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Vi önskar er alla en glad första advent! Vi firar som vanligt med en liten klick Västerbottensostcreme på pepparkakorna. (Rör ihop lika delar riven Västerbottensost och smör med en skvätt rapsolja och lite flingsalt). Han en fortsatt fin dag!
Tryggare kan ingen vara. På Västerbottensost lager jobbar Ola Larsson sedan 44 år tillbaka. Han ser till att varje Västerbottensost får den omsorg den behöver för att mogna fram till sin fulla smak. Just den här osten har fått mogna i hela 24 månader och är nu redo att lämna den trygga hyllan för världen utanför.
Överraska far på hans dag! Varför inte med en ostbricka med Västerbottensost Extra Lagrad eller Vindelnrökt? Ett underbart sätt att avsluta både middagen och helgen!
En vintervacker hälsning från oss på mejeriet i Burträsk. Ha en fin kväll!
Kärlek på en plåt – hembakad pizza med lufttorkad skinka, rostade pinjenötter och riven Västerbottensost.

PIZZA MED VÄSTERBOTTENSOST® EXTRA LAGRAD – Västerbottensost

fal.cn
NYHET! Västerbottensost Extra Lagrad 24 månader. En extra lagrad – och extra älskad – ost.
VARMASTE TACK kära vänner!
Igår kväll tilldelades Västerbottensost, tillsammans med Designbyrån Krux, förstapriset i Svenska Designprisets kategori förpackningsdesign. Juryn och folkets röster var eniga – vilket gör oss oerhört stolta och glada. TACK - Krux för ett fantastiskt arbete. Och TACK - alla ni som röstat på oss. Hälsningar Västerbottensost.
En kär klassiker - pasta carbonara med rökt sidfläsk och Västerbottensost Extra Lagrad.

PASTA CARBONARA MED VÄSTERBOTTENSOST® EXTRA LAGRAD.

fal.cn
Alltid lika älskad - lasagne med Västerbottensost Extra Lagrad.

KLASSISK LASAGNE MED VÄSTERBOTTENSOST.

fal.cn
En godare höst med Västerbottensost! På vår hemsida samlar vi fantastiska recept för en godare höst med våra nyheter Västerbottensost Extra Lagrad och Vindelnrökt. Välkommen in! [ Fal.cn Link ]
Du har väl inte missat Västerbottensost Extra Lagrad i 24 månader? Med ännu rikare och mustigare smak lämpar den sig ypperligt som nyriven över pastarätter och risotto, eller varför inte på pizza eller i gratänger? Naturligtvis är den också ett fantastiskt inslag på ostbrickan. Läs mer på [ Fal.cn Link ]