1:a plats! Under årets upplaga av Ostfestivalen tilldelades Västerbottensost Extra Lagrad högsta pris – med inte mindre än 84% av juryns röster. Inte undra på att Thomas och Ola ser lite stolta ut?
Fira helgen med Västerbottensost! Vi har samlat några härliga recept för dig som vill njuta lite extra av helgen – hela vägen från fredagsmys till söndagsmiddag. Välkommen in!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
TÄVLING! Det finns bara en Västerbottensost – men oändligt många sätt att servera den på. Nu har du chansen att vinna ett förkläde från Västerbottensost! Berätta hur du helst njuter av Västerbottensost – och tagga den du helst skulle vilja dela upplevelsen med. 10 inspirerande bidrag belönas med varsitt förkläde. Tävlingen avslutas nu på söndag den 19/2.
Kärleken – den kan se ut på många sätt!
Västerbottensost kommer till Ostfestivalen på Münchenbryggeriet den 17-19 februari! Träffa ostmästare Thomas Rudin och lagerchef Ola Larsson och smaka på Västerbottensost Extra Lagrad och Vindelnrökt. Dessutom håller de en föreläsning om Västerbottensost historia, hantverk och mystik – och visar hur en äkta smakbedömning går till live på scen. (Fredag kl.17). Varmt välkomna!

Ostfestivalen 2017 - Münchenbryggeriet 17–19 Februari - Stockholm

ostfestivalen.se
Västerbottensost vegetariska favoriter!
På vår hemsida har vi samlat några gröna och goda alternativ.
Har du några vego-tips att dela med dig av?

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Vad lagar du helst i helgen? Våra nyheter Västerbottensost Extra Lagrad 24 månader och Vindelnrökt passar utmärkt till pizza, pasta, nachos eller som de är på ostbrickan. Du hittar dem bland dessertostarna i de större matbutikerna!
Har du provat Västerbottensost Extra Lagrad 24 månader och Vindelnrökt? Prova dem rivna över pastan, pizzan eller som de är på ostbrickan. Du hittar dem bland dessertostarna i de större matbutikerna!
Värmande vintermat - pestobakad lax med rostade hasselnötter och riven Västerbottensost. Du hittar receptet här: [ Bit.ly Link ]
Gott nytt år önskar Västerbottensost! Vi har fyllt hemsidan med tips och inspiration på allt från snittar och småplock till varmrätter och desserter. Välkommen in!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Vi önskar er en fantastisk fjärde advent! Ett sagolikt tips till julbaket - smörkola med Västerbottensost och flingsalt.

SMÖRKOLA MED VÄSTERBOTTENSOST

vasterbottensost.com
Västerbottensost önskar er en riktigt God Jul! Välkommen in på vår hemsida där vi dukat upp med härliga tips hela vägen från julstök till julbord!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Advent betyder ju väntans tider. Och är det något vi på Västerbottensost vet så är det att väntan kan vara väl värd. Ibland så länge som 24 månader.
Glad andra advent! Middagstips för er som vill äta något värmande i vintermörkret - rotfruktsgratäng med Västerbottensost. Njut som den är, eller tillsammans med grillad kyckling.

ROTFRUKTSGRATÄNG MED VÄSTERBOTTENSOST

fal.cn
God helg önskar Västerbottensost! Vi har fyllt på med smått och gott, sött och salt inför vinterns alla fester, mingel och middagar. Välkommen in!

Västerbottensost

vasterbottensost.com
Vi önskar er alla en glad första advent! Vi firar som vanligt med en liten klick Västerbottensostcreme på pepparkakorna. (Rör ihop lika delar riven Västerbottensost och smör med en skvätt rapsolja och lite flingsalt). Han en fortsatt fin dag!
Tryggare kan ingen vara. På Västerbottensost lager jobbar Ola Larsson sedan 44 år tillbaka. Han ser till att varje Västerbottensost får den omsorg den behöver för att mogna fram till sin fulla smak. Just den här osten har fått mogna i hela 24 månader och är nu redo att lämna den trygga hyllan för världen utanför.
Överraska far på hans dag! Varför inte med en ostbricka med Västerbottensost Extra Lagrad eller Vindelnrökt? Ett underbart sätt att avsluta både middagen och helgen!