Vakantieland Duitsland
03/26/2017 at 09:55. Facebook
Dit middeleeuwse sprookje aan de Romantische Straße mag natuurlijk niet ontbreken in onze Top 100 van bezienswaardigheden. Hier is een korte impressie van Rothenburg ob der Tauber.
Vakantieland Duitsland
03/25/2017 at 07:25. Facebook
Guten Morgen, hou je van Brötchen bij het ontbijt?

[ Fcld.me Link ]
Vakantieland Duitsland
03/24/2017 at 15:05. Facebook
Hou je van wandelen? Op de 365 km lange Moselsteig met glooiende wijnbergen en idyllische plaatsjes geniet je van elke vakantiedag.

Meer info: [ Fcld.me Link ]
Vakantieland Duitsland
03/23/2017 at 18:25. Facebook
Het sprookjesachtige slot van Schwerin ligt aan de ca. 3.000 km lange Oranjeroute, een mooie tocht langs kastelen en paleizen die verbonden zijn met de geschiedenis van het Nederlandse koningshuis.

Kijk snel op voor info!
Vandaag begint de lente! :-)

#GermanySimplyInspiring
Hoera! Debbie Heyboer-Vermeij heeft in februari meegedaan aan onze winactie voor gezinnen en een midweek of lang weekend met het hele gezin in één van de vijf fantastische vakantieparken van Center Parcs in Duitsland gewonnen, herzlichen Glückwunsch!
[ Bit.ly Link ]
De 169 km lange Rennsteig bestaat al bijna 700 jaar (!) en is de oudste langeafstandswandelroute van Duitsland. Heb je deze mooie route over de kam van het Thüringer Wald al gelopen?

Info: [ Bit.ly Link ]
Wat is jouw favoriete plaats in de Duitse Alpen? Dit is Wangen in de Allgäu.
Als je hier aanklopt, zou Doornroosje de deur dan opendoen? Het sprookjeskasteel Lichtenstein staat op een 817 meter hoge rots in de Schwäbische Alb.

Info: [ Bit.ly Link ]

Instagram post by Germany Tourism • Feb 28, 2017 at 8:39pm UTC

instagram.com
Verfijnde Beierse rococo aan de voet van de Alpen; heb je de Bedevaartskerk 'Die Wies' al gezien?
Weet je dat Maarten Luther in 1507 in de imposante dom van Erfurt tot priester werd gewijd?
#LutherCountry
De imposante Wartburg bij Eisenach staat sinds 1999 op de lijst van UNESCO-Werelderfgoed en is een van de best bewaarde middeleeuwse burchten van Duitsland.

#LutherCountry
Maarten Luther is na een bewogen leven op 18 februari 1546 op 62-jarige leeftijd in Eisleben gestorven. Je kunt het huis waar hij overleed trouwens bezichtigen.
#LutherCountry

Foto: © OV-Medien GmbH
Miniatur Wunderland staat op nummer 1 in de Top 100 van Duitse bezienswaardigheden. Bekijk deze korte video van Google om te zien waarom...!
© Google
Geniet je ook van de sneeuw?

Kijk snel op .
Doe mee met onze leuke winactie en maak kans op een gezellige midweek of een lang weekend met het hele gezin in één van de vijf vakantieparken van Center Parcs in Duitsland! Je kunt kiezen uit het Sauerland, de Eifel, het Saarland, de Lüneburger Heide en de Noordzeekust!

Klik op de link en doe meteen mee: [ Bit.ly Link ]
In het oude centrum van Celle staan honderden vakwerkhuizen en een prachtig slot. Tip: de Lüneburger Heide is vlakbij.

Meer info: [ Bit.ly Link ]
Steile trappen, smalle steegjes en huizen met spits toelopende puntgevels bepalen het beeld van de knusse studentenstad Tübingen. En weet je dat de Duitse dichter Hölderlin van 1807 tot zijn dood in 1843 hier woonde ?

Meer info: [ Bit.ly Link ]

Foto: @draft_of_mine

Instagram photo by Germany Tourism • Jan 25, 2017 at 4:40pm UTC

instagram.com
In de slotkerk van Torgau werden de ideeën van Maarten Luther over de inrichting van een evangelische kerk voor het eerst toegepast. De kerk werd in 1544 door de reformator persoonlijk ingewijd.
#LutherCountry

[ Bit.ly Link ]
De 2000 jaar oude stad Regensburg ziet er in de sneeuw betoverend uit. Je weet vast wel aan welke rivier dit middeleeuwse pareltje ligt....
#WelterbeGermany

Meer weten: [ Bit.ly Link ]