De Duitse natuur is wunderschön in alle seizoenen, kijk maar!

Meer weten:
Vakantieland Duitsland
01/20/2017 at 15:42. Facebook
Duitsland is een heus 'Wintermärchen' en de weersverwachting voor het komend weekend ziet er heel goed uit! :)

Kijk snel op .
Vakantieland Duitsland
01/20/2017 at 13:00. Facebook
Weet je nog dat je in december via onze adventskrans elke week een mooie prijs kon winnen? Jeroen Oolderink wint een driedaagse citytrip naar knus Bremen met twee overnachtingen in het viersterren Best Western Hotel zur Post, herzlichen Glückwunsch!

Meer info over het hotel:
Vakantieland Duitsland
01/19/2017 at 13:00. Facebook
Weet je nog dat je in december via onze adventskrans elke week een mooie prijs kon winnen? Thierry Hertogen wint twee overnachtingen voor twee personen in het romantisch gelegen driesterren Hotel Heidsmühle bij Manderscheid, in het hart van de Vulkaaneifel. Herzlichen Glückwunsch! :)

Meer info over het hotel:
Vakantieland Duitsland
01/19/2017 at 06:35. Facebook
Guten Morgen Berlin! :) De televisietoren is met 368 meter het hoogste bouwwerk van Duitsland. Ben je al eens op het uitkijkplatform geweest?

Info: [ Bit.ly Link ]

Foto met dank aan @photohod

Instagram photo by Germany Tourism • Jan 18, 2017 at 11:04am UTC

instagram.com
Vakantieland Duitsland
01/18/2017 at 13:00. Facebook
Weet je nog dat je in december via onze adventskrans elke week een mooie prijs kon winnen? Leonie Duivenvoorde wint twee overnachtingen voor twee personen in het driesterren superior BEST WESTERN Hotel Heide in knus Oldenburg, herzlichen Glückwunsch!

Meer info over het hotel: [ Bit.ly Link ]
Weet je nog dat je in december via onze adventskrans elke week een leuke prijs kon winnen? Akke Bijleveld wint twee overnachtingen voor twee personen in het driesterren superior Stadthotel Münster! :) Herzlichen Glückwunsch en veel plezier in Münster!

Meer info:
Kom je gezellig naar de Vakantiebeurs in Utrecht? Je vindt ons dit jaar in hal 11, stand B.076/B.078. Je bent herzlich willkommen! :)

Meer info: [ Bit.ly Link ]
Henriette Bokslag van de Nederlandse reisblog Travel around with me heeft in het Thüringer Wald o.a. een huskytocht gemaakt en... es war toll!

Meer weten: [ Bit.ly Link ]
De Zugspitze is met 2.962 m de hoogste berg van Duitsland. Een zonnetje erbij en de schoonheid van het landschap schittert je tegemoet. Hou jij ook zo van de bergen?

Meer info: [ Bit.ly Link ]
Hoera, het is winter in Duitsland! Je kunt al binnen een paar uurtjes in het Sauerland op de piste staan. In de regio Winterberg vind je 10 skigebieden en meer dan 80 pistes. Lekker langlaufen, wandelen en genieten van de mooie natuur kan natuurlijk ook!

Meer info: [ Bit.ly Link ]
Of je nu ski's onderbindt, een sneeuwwandeling maakt of de stoomtrein naar de Brocken neemt, de Harz is ook in de winter een belevenis, kijk maar!
We wensen je een gezond en gelukkig Nieuwjaar!
Vandaag willen we je graag bedanken voor alle vriendelijke berichtjes, de mooie foto's, goede tips en leuke verhalen over Vakantieland Duitsland in 2016. We wensen je 'einen guten Rutsch ins neue Jahr'!
We wensen je frohe Weihnachten!
De Zugspitze is letterlijk het hoogtepunt van de Duitse Alpen.
#EnjoyGermanNature
Doe mee met onze adventsactie, klik op de vierde kaars van onze adventskrans, beantwoord een simpele vraag en maak kans op een driedaagse citytrip voor twee personen naar knus Bremen!

Klik meteen op de link en doe mee: [ Bit.ly Link ]
De vierde kaars van onze adventskrans brandt! Als je dit kaarsje aanklikt en een simpele vraag beantwoordt, maak je kans op twee overnachtingen in de knusse stad Bremen inclusief retourtickets voor de treinreis met Deutsche Bahn.

Klik op de link en doe meteen mee: [ Bit.ly Link ]
De kersttijd is de gezelligste tijd van het jaar in Duitsland! Francesca van het blog Francesca Kookt ging op stap in Oldenburg om lekker te kijken, te shoppen, te proeven en te genieten!

Meer weten? Lees hier haar leuke verslag: [ Bit.ly Link ]

#joingermantradition #meinniedersachsen