van A naar Beter
van A naar Beter
yesterday at 12:09. Facebook
Het menu langs de weg wordt steeds uitgebreider. Handig, als je vaak onderweg bent. Wat is jouw favoriet?
van A naar Beter
van A naar Beter
05/20/2017 at 11:17. Facebook
Soms zie je de raarste dingen langs de weg; een verlaten schoen, ski of matras. Wat is het raarste dat jij ooit bent tegengekomen?
Soms zie je de raarste dingen langs de weg een verlaten schoen
Stef Spee
Jeffrey Koning
Donna van Asselt
van A naar Beter
van A naar Beter
05/18/2017 at 15:06. Facebook
G鈥檇ay mate! Als je ooit naar de andere kant van de wereld gaat, dan moet je zeker de Highway 1 volgen. Dit is de langste snelweg ter wereld; deze gaat met maar liefst 14.500 kilometer om heel Australi毛 heen.
Bas de Waal
Ben Mulder
Lars van Lenteren
van A naar Beter
van A naar Beter
05/17/2017 at 08:13. Facebook
Dit weekend, vanaf vrijdagavond 21:00uur t/m maandagochtend v贸贸r de ochtendspits zijn de Eerste en Tweede Coentunnel in beide richtingen afgesloten. De tunnelsystemen worden ge眉pdate. Verkeer wordt omgeleid via de Zeeburgertunnel. Houd rekening met een langere reistijd die kan oplopen tot 30 minuten. Meer informatie en andere wegwerkzaamheden vind je op: [ Bit.ly Link ]
Dit weekend vanaf vrijdagavond 2100uur tm maandagochtend v贸贸r de ochtendspits zijn de
Marc van Lom
Louis Hissink
Laird Boyd Meyer
Hier word je toch vrolijk van? Dit stoplicht staat in Utrecht, de geboortestad van de onlangs overleden Dick Bruna.
Hier word je toch vrolijk van Dit stoplicht staat in Utrecht de
Karin Rog
Loubna Abbach
Tony Van Ettinger
Het is al even geleden dat onze reclame met enthousiaste autoverkopers op tv te zien was. Er is 茅茅n zin die bij veel mensen bleef hangen. Wie weet het nog?
Erik Van de Wiel
Remco Steen
Bibi was onder de indruk van dit opvallende bord langs de IJmuiderstraatweg in IJmuiden en stuurde ons deze foto. We zijn het helemaal met haar eens en benieuwd welke papa hier aan het werk was. Bedankt!

Stuur ons ook een bericht met een foto van een mooie of opvallende weg bij jou in de buurt. Wie weet delen we jouw foto ook op onze tijdlijn.
Bibi was onder de indruk van dit opvallende bord langs de IJmuiderstraatweg
Norma Kloosterman
Martin Bohm
Andrea Jankularova
Een hulpdienst met een sirene heeft altijd voorrang. Als er geen vluchtstrook is, ga je opzij. Zo kan de ambulance in het midden tussen de rijstroken doorrijden.
Marion Landman
Jacques Wieringen Van
Danielle Leek
Zit je vanavond om 20.00 uur in de auto? En wil je toch meedoen aan de twee minuten stilte? Stop dan veilig op een parkeerplaats en niet op de vluchtstrook.
Zit je vanavond om 2000 uur in de auto En wil je
Steven Dijkers
Jolanda Rijsdijk - Oppeneer
Sander Evelien Verschuren
"H茅, er is iets veranderd鈥 maar wat?" De kans is groot dat je dit dacht, als je deze week vanuit Amsterdam richting Almere/Amersfoort bent gereden. Het verkeer richting Almere moet namelijk voortaan links aanhouden en het verkeer richting Amersfoort rechts. Andersom dus.
Natascha Vermij
Bart ten Oever
Sam Meester
Met stiller asfalt, geluidsschermen en geluidswallen wordt het geluid van het verkeer zo laag mogelijk gehouden. Weet jij hoeveel decibel aan geluid een gemiddelde rijksweg produceert? Morgen geven we het juiste antwoord.
Met stiller asfalt geluidsschermen en geluidswallen wordt het geluid van het verkeer
van A naar Beter
Dennis Snel
Gideon Smits
Wachten is verplicht bij een gelijke kruising. Een rouwstoet heeft geen voorrang op een voorrangskruispunt, een rotonde of bij een stoplicht. Dan gelden de normale verkeersregels. Wel moet elke auto van de rouwstoet uitgerust zijn met de herkenbare vlag.
Colette Scheurwater-Rovers
Wimenyvonne Broekhuizen
Monique Kok-kool
Nederland viert feest. Rondom de steden wordt het extra druk op de weg. Dus ook op Koningsdag geldt: voor je gaat vertrekken, eerst je route checken.
Nederland viert feest Rondom de steden wordt het extra druk op de
Aankomend weekend is de A1 richting Amersfoort/Almere dicht tussen knooppunt Diemen en Muiderberg. De verbindingsboog van de A1 naar de A6 is ook afgesloten. Vanuit Amsterdam richting Amersfoort/Almere word je omgeleid via de A2, A12 en A27. Verkeer vanuit Amersfoort richting Almere wordt omgeleid via de A1, A27 en A6. Verkeer vanuit Almere naar Amersfoort wordt omgeleid via de A6 en A27. Meer...
View details 鈬
Aankomend weekend is de A1 richting AmersfoortAlmere dicht tussen knooppunt Diemen en
Tam Ara
Hatice Van Leeuwen
Lisette Poelhekken
Onderhoud van de weg is belangrijk voor de doorstroming en veiligheid. Maar wie is er verantwoordelijk voor het onderhoud van de lokale wegen?
Onderhoud van de weg is belangrijk voor de doorstroming en veiligheid Maar
Jeffrey Koops
Ed van Groeningen
Eric de Haas
De zomer komt eraan! Lekker een dagje naar het strand of heerlijk op vakantie. We zijn benieuwd hoe jullie de kinderen tevreden houden. Welke spelletjes doen jullie op de achterbank?
De zomer komt eraan Lekker een dagje naar het strand of heerlijk
Corine Slim
Een brug wisselen. Hoe doe je dat...?

Bron video: Rijkswaterstaat
Chris Breemer
Liselotte van Sloten
Laura Glimmerveen-Kunkeler
Strepen worden onder andere gebruikt om de maximumsnelheid aan te geven. Dubbele witte middenstrepen met een groene streep betekenen dat je maximaal 100 km per uur mag. Zie je de groene streep niet? Dan mag je maximaal 80 km p.u. Dit geldt ook als er geen middenstreep is, tenzij er een 60 km bord langs de weg staat.
Strepen worden onder andere gebruikt om de maximumsnelheid aan te geven Dubbele
Chris Verstappen
Kees Jan
Bart Wagemans
Met Pasen is het vaak druk op de weg. Zorg ervoor dat je niet het haasje bent. Dus voor je gaat vertrekken, even je route checken.
Met Pasen is het vaak druk op de weg Zorg ervoor dat