van A naar Beter
03/23/2017 at 09:02. Facebook
Dit bijzondere bord stond bij wegwerkzaamheden in België.
van A naar Beter
03/22/2017 at 15:23. Facebook
Vanaf vrijdagavond 21:00uur t/m maandagochtend 05:00uur is de weg afgesloten tussen knooppunt Diemen en Muiderberg. Verkeer vanuit Amsterdam richting Amersfoort/Almere wordt omgeleid via de A2, A12 en A27. Meer informatie en andere werkzaamheden vind je via bit.ly/vAnBwerkzaamheden
van A naar Beter
03/20/2017 at 07:34. Facebook
De zon gaat weer schijnen. Tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Ook als je er op uit gaat; voor je gaat vertrekken, even je route checken.
van A naar Beter
03/18/2017 at 08:39. Facebook
De kortste snelweg van Nederland is nog geen 2 km lang. En is zo kort, dat deze niet eens op de borden staat. Hierdoor is de A38 moeilijk te vinden, daarom helpen we je een handje.

A38

google.nl
Een nieuwe vraag! De snelwegdichtheid wordt gebruikt om het aantal km snelweg per 1000 km2 aan te geven, welk land heeft de grootste dichtheid van de EU? Morgen geven we het juiste antwoord.
Wist je dat je navigatiesysteem meer kan dan alleen de weg wijzen? De GPS laat zien waar iedereen rijdt en waar opstoppingen ontstaan. Dit is handig. Want door samen te werken met TomTom en Google kunnen we het verkeer via een andere route sturen en de doorstroming verbeteren. Zo helpt je navigatie niet dus alleen jou, maar iedereen vooruit.
Gelukkig gaat deze kat de weg niet op!
Tussen Muiderberg en Diemen zijn er vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur minder rijstroken beschikbaar op de A1. En op zaterdagavond vanaf 20:00 uur tot zondagochtend 10:00 uur is de A1 tussen knooppunt en Muiderberg (richting Amsterdam) helemaal afgesloten. Meer informatie vind je via bit.ly/vAnBwerkzaamheden
Welkooooommmmm bij de van A naar Beter Quiz! De A783 is de autosnelweg met het hoogste A-nummer, maar hoeveel A-autosnelwegen telt Nederland eigenlijk? Morgen geven we het juiste antwoord!
Dit is het oudste verkeersknooppunt van Nederland: knooppunt Oudenrijn. Wist je dat het water niet alleen een mooi klavertje vier vormt, maar ook heel praktisch is? Het wordt namelijk door de brandweer als bron voor bluswater gebruikt.
Jesper Albers maakte deze adembenemende luchtfoto van de Hogering bij Almere. Stuur ons ook een bericht met je mooiste foto van een weg bij jou in de buurt. De mooiste foto’s delen we op onze tijdlijn.
Vanaf vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 06:00 uur is de A2 tussen knooppunt Leenderheide en Weert-Noord (afrit 38) afgesloten richting Maastricht. Dit in verband met vervanging van het asfalt. Je wordt omgeleid. Meer informatie over deze en andere wegwerkzaamheden vind je op [ Bit.ly Link ]
Wat is je favoriete routeplanner of app om van A naar B te rijden? Bekijk hier een lijst met alle landelijke apps en sites: [ Vananaarbeter.nl Link ]
De leukste file van Nederland!
Kijk zo zien we het graag; een goede doorstroming! Fijn weekend!
Dit is niet de hoofdprijs van een loterij. Maar het aantal Nederlanders met een autorijbewijs. Dit zijn er namelijk bijna 11 miljoen! Maar goed dat ze niet allemaal tegelijk de weg op gaan ;)
Wat staat hier? Like als je het antwoord weet!
Morgen plaatsen we het antwoord.
Zit jij op Valentijnsdag in de auto? Geen probleem, je kunt gewoon jouw geliefde verrassen.