FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Van der Valk Verrast
12/09/2016 at 18:43. Facebook
Weet jij wie er op de cover staat van het nieuwste Valk Magazine? Beantwoord de vragen in onze Valk feestkalender en maak kans op Valk Verrast prijzen. Deze week geven we een Lazy Sunday in Theaterhotel Almelo met een overnachting voor twee weg.

De winnaar van deze week is Hilma Knol. Zij wint een brunch in Van der Valk Hotel Amersfoort A1.

Feestkalender - Valk Verrast

fb.st
Van der Valk Verrast
12/08/2016 at 14:13. Facebook
Kans maken op een overnachting in een suite in dit hotel? Volg ons op Instagram en beantwoord de vraag. Wie weet slaap jij straks wel in het hotel dat we zoeken!

Instagram video by Van der Valk Verrast โ€ข Dec 6, 2016 at 8:23am UTC

instagram.com
Van der Valk Verrast
12/06/2016 at 10:36. Facebook
Valk Verrast nieuws! Neem een kijkje bij Van der Valk Hotel Hilversum - de Witte Bergen, het hotel heeft de afgelopen tijd een flinke verandering ondergaan.
Van der Valk Verrast
12/05/2016 at 07:31. Facebook
De Sint bracht vannacht een bezoekje aan ons hotel na een druk weekendje. Op naar pakjesavond! Hoe vier jij Sinterklaas?
In welk van deze restaurants zou jij het liefst gezellig met je familie dineren?
Alleen voor echte Valk fans! Welk hotel opende dit jaar zijn deuren? Beantwoord de vragen in onze Valk feestkalender! Deze week geven we een lunch weg bij Van der Valk Hotel Amersfoort A1!

Feestkalender - Valk Verrast

fb.st
Valk Verrast nieuws! In samenwerking met Sea Turtle Conservation Bonaire heeft Plaza Resort Bonaire een nest zeeschildpadden geadopteerd!
Tijd voor een raadseltjeโ€ฆ Zie jij welk hotel er in deze rebus wordt uitgebeeld?
Over een maandje is het alweer Kerst! Heb jij al plannen?

Van der Valk Verrast

valkverrast.nl
Het nieuwe Valk magazine is vanaf nu te vinden in onze hotels! Waar ga jij hem halen?
Valk Verrast nieuws! Vorst aan de grond en dat betekent natuurlijk... Verse stamppot! De boerenkool staat al op je te wachten in de Valk Vers tuin van Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel.
We houden van kleur! Welke lobby is jouw favoriet?
Hoor wie klopt daar? Het is de sint! Ook aan onze hotels brengt hij dit jaar weer een bezoek. Bekijk hier waar en wanneer je hem kunt verwachten [ Bit.ly Link ]
Valk Verrast nieuws! Vorige week werden de Gerrit van der Valk tulpen geplant in de Visit Keukenhof. Vanaf volgend jaar kun je ze daar zelf bewonderen.
Dit hotel was vroeger niet groter dan een ruime woonkamer, maar inmiddels een van ons bekendste hotels. Weet jij over welk hotel we het hier hebben? Lees hier meer [ Bit.ly Link ]
De appelmoes met kers past net zo goed bij Van der Valk als de toekan. Wanneer heb jij voor het laatst de appelmoes met kers bij ons besteld?
Valk Verrast nieuws! Nog even wachten en dan kan iedereen genieten van Hotel van der Valk Luxembourg-Arlon. In het voorjaar van 2017 gaat het hotel open maar voor nu een kleine sneak peak!
Je opent de deur van je suite en dit is wat je ziet... Wat doe jij als eerst?
Valk Verrast nieuws! Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent ontving vorige week de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: 5 vergaderhamers!
Timo de Toekan weet wel hoe hij Halloween viert. Hoe vieren jullie Halloween?