Van der Valk Verrast
02/14/2017 at 09:03. Facebook
Wat zijn ze sweet! Jullie kozen voor Fijkje Drenten als winnaar van de #sweetnaarsuite-actie en wint een overnachting voor twee in de Safari Suite van Theaterhotel Almelo. Bedankt voor het meedoen. Fijne Valentijn!
Van der Valk Verrast
02/13/2017 at 13:04. Facebook
Valk Verrast nieuws! Je kunt vanaf nu de dag sportief beginnen in Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk, want de nieuwe fitnessruimte is geopend!
Wat zijn jullie โ€˜sweetโ€™! Maar wie wint de โ€˜suiteโ€™? Wij hebben deze koppels geselecteerd en nu is het jouw beurt om de winnaars te kiezen! Stemmen kan tot en met zondag 12 februari 23.59 uur en het gelukkige stel maken we op Valentijnsdag bekend!
Nog een week tot Valentijn! Heb jij al een verrassing voor je geliefde?

Valentijn ยท Van der Valk

valkverrast.nl
Nog een week tot Valentijn! Heb jij als een verrassing voor je geliefde?

Valentijn ยท Van der Valk

valkverrast.nl
Valk Verrast nieuws! Het Arresthuis is 3 keer in de prijzen gevallen bij de TripAdvisor Travelers' Choice Awards!
Tijd voor een raadseltje... Weet jij de uitkomst van deze Van der Valk-rekensom?
Je maakt nu kans op een Tesla arrangement, bestaande uit een overnachting in Van der Valk Hotel Gilze Tilburg plus diner en een dag rijden in een Tesla! Het enige dat je hoeft te doen, is antwoord geven op de vraag: Waarom zou jij graag in een Tesla willen rijden? De winnaar wordt bekendgemaakt in het nieuwe Valk Magazine.

Maak kans op een Tesla arrangement in Hotel Gilze-Tilburg

tesla.com
Valk Verrast nieuws! In Van der Valk Hotel Volendam wordt op dit moment hard gewerkt om de luxe kamers te verbouwen.
Bijna Valentijn! Hoe โ€˜sweetโ€™ zijn jullie? Deel jullie liefste foto hieronder of op Instagram met #sweetnaarsuite en maak kans om samen te overnachten in de Safari Suite van Theaterhotel Almelo!
In veel Van der Valk-restaurants is deze uitspraak nog wel eens te horen. Weet jij wat het betekent?

Het antwoord en meer over het thuis-van-huis gevoel voor medewerker en gast vind je hier: [ Bit.ly Link ]
Valk Verrast nieuws! Door Hotels.nl zijn 7 van onze hotels verrast met 9 awards, waaronder Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent met de award voor โ€œBeste hotel van Nederland 2016โ€
In deze suite van Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch Vught zijn een aantal verschillen te zien. Kun jij ze allemaal vinden?
Tijdens de koudste dagen van het jaar geniet je pas echt van onze verrassende winterarrangementen. Bekijk nu ons aanbod.

Winteraanbod ยท Van der Valk

valkverrast.nl
Ons nieuwste hotel, Van der Valk Zaltbommel - A2 is geopend! Wanneer kom jij een bezoekje brengen?
Valk Verrast nieuws! Van der Valk Aqua Vita is geopend. Kom genieten van de vernieuwde sauna en het zwembad bij Van der Valk Hotel Tiel. Tot snel!
Lukt het jou om een van deze verrassende suites compleet te maken?
De deuren van ons nieuwste hotel zijn geopend! Wanneer kom jij een kijkje nemen in Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk?
Valk Verrast nieuws! Een nieuwe break out ruimte voor Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch Vught. Binnenkort kun je na een vergadering hier genieten van een kop koffie, thee of een lekkere lunch.
Er is een hoop moois gebeurd in 2016 en ook dit jaar kunnen jullie veel van ons verwachten! Wat zijn jullie goede voornemens?