Van der Valk Verrast
01/18/2017 at 16:43. Facebook
Tijdens de koudste dagen van het jaar geniet je pas echt van onze verrassende winterarrangementen. Bekijk nu ons aanbod.

Winteraanbod ยท Van der Valk

valkverrast.nl
Van der Valk Verrast
01/17/2017 at 13:31. Facebook
Ons nieuwste hotel, Van der Valk Zaltbommel - A2 is geopend! Wanneer kom jij een bezoekje brengen?
Van der Valk Verrast
01/16/2017 at 13:07. Facebook
Valk Verrast nieuws! Van der Valk Aqua Vita is geopend. Kom genieten van de vernieuwde sauna en het zwembad bij Van der Valk Hotel Tiel. Tot snel!
Van der Valk Verrast
01/13/2017 at 18:02. Facebook
Lukt het jou om een van deze verrassende suites compleet te maken?
De deuren van ons nieuwste hotel zijn geopend! Wanneer kom jij een kijkje nemen in Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk?
Valk Verrast nieuws! Een nieuwe break out ruimte voor Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch Vught. Binnenkort kun je na een vergadering hier genieten van een kop koffie, thee of een lekkere lunch.
Er is een hoop moois gebeurd in 2016 en ook dit jaar kunnen jullie veel van ons verwachten! Wat zijn jullie goede voornemens?
Benieuwd hoeveel vragen je goed had in onze feestkalender? Bekijk dan nu alle antwoorden!

De winnaars van de laatste week zijn Sally van Beers en Jordi Kolgen. Zij winnen een high tea in Van der Valk Ridderkerk of Van der Valk Hotel Arnhem.

Feestkalender - Valk Verrast

fb.st
Valk Verrast nieuws! Het is bijna zoverโ€ฆ Ons nieuwste hotel Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk gaat bijna open!
Gelukkig nieuwjaar! Valk Verrast wenst je een geweldig 2017!
Het einde van 2016 is in zicht! Krijg jij het voor elkaar om de oliebol op de juiste plek te stoppen?
Bedankt voor het stemmen! Deze afbeelding zal de komende weken als coverfoto te zien zijn!
Valk Verrast nieuws! Met het Van der Valk Vitaal aanbod van Van der Valk Hotel Tiel zijn er genoeg ontspanningsmogelijkheden. Vorige week opende de nieuwe biologische winkel en begin volgend jaar kun je heerlijk ontspannen in het nieuwe zwembad Aqua Vita!
Van der Valk wenst iedereen hele fijne kerstdagen ! Onze lobbyโ€™s zijn helemaal in de kerstsfeer. Hoe is jouw huis versierd?
Maak wekelijks kans op Valk Verrast prijzen met onze feestkalender! Open dagelijks een vakje, beantwoord de vragen en maak deze week kans op een high tea in Van der Valk Ridderkerk of Van der Valk Hotel Arnhem!

De winnaar van deze week is Danny Sjaardema. Hij wint een Valk at Home pakket!

Feestkalender - Valk Verrast

fb.st
De winter is officieel begonnen! Het is dus tijd voor een nieuwe coverfoto. Welke van deze vier zie jij graag terug op onze pagina?
Valk Verrast nieuws! Wat vliegt de tijdโ€ฆ Van der Valk Hotel Veenendaal bestaat alweer 2 jaar!
Tel met ons af naar 2017! Open elke dag een vakje in onze feestkalender en maak wekelijks kans op Valk Verrast prijzen. Deze week maak je kans op een Valk at Home pakket!

De winnaar van deze week is Marjolein Vink. Zij wint een Lazy Sunday in Theaterhotel Almelo met een overnachting voor twee!

Feestkalender - Valk Verrast

fb.st
Heb jij de nieuwste suites van Hotel Princeville Breda Van der Valk al gezien? Stem nu mee op jouw favoriet!
Kerst vier je samen! Ook dit jaar heeft het Nationaal Ouderenfonds met Van der Valk ervoor gezorgd dat de ouderen met elkaar konden genieten van een heerlijke kerstlunch.