Varbergs Kusthotell
02/22/2017 at 11:23. Facebook
After Work 24/2!

Ta med vännerna och avsluta veckan på bästa sätt!
På fredag 24/2 kl. 16-19 är det återigen dags för after work och vi bjuder in till skön musik, härligt häng och för de som vill - en vinupplevelse med charkuterier.

Denna gång har vi Spanien som tema.
I vinupplevelsen väljer vår sommelier ut tre viner från
Spanien som du får lära dig mer om samt charkuterier.

Boka ditt...
View details ⇨
Varbergs Kusthotell
02/20/2017 at 09:57. Facebook
Jobba hos oss?

Vill du jobba i en inspirerande miljö där service till våra gäster står i centrum? Där vår höga servicenivå genomsyras av kvalitet, gästfrihet, flexibilitet och gott samarbete.

Just nu söker vi personal på en rad olika poster på hotellet.

Känner du att du har vad som krävs? Gå in på länken och se alla tjänster som ligger ute!

[ Varbergskusthotell.se Link ]

Lediga jobb hos oss | Varbergs Kusthotell

varbergskusthotell.se
Tips för Sportlovet!

Under sportlovet så dukar vi upp med en Afternoon tea!
En lyxig buffé för både stora och små med massor av tillbehör.
Här finns något för alla smaker. Perfekt sportlovsmys om du frågar oss! Erbjudandet gäller måndag - fredag vecka 8.

Pris 149 kr. Barn 69 kr (0-11 år). Boka bord på 0340-62 98 06.
Hurra! Hälsopriset 2017 delades ut i veckan och vi kom på 3:e plats i kategorin "Årets Spa". Tack alla ni som röstat på oss, vi är otroligt tacksamma och stolta!
Imorgon firar vi alla hjärtans dag!

Överraska din kärlek med något fint från vår spashop. Här finner du allt från necessärer till skönhetsprodukter, doftljus och vår alldeles egna tång - gåvor för både henne och honom.
Är du en person som älskar att bygga långsiktiga relationer och har båda fötterna på jorden? Är du intresserad av att arbeta med ett starkt varumärke och skapa affärer. Hör av dig till oss!

Vi utökar vårt team och söker en utesäljare

bit.ly
Visst är det härligt att fira kärleken!

Den 11/2 och den 18/2 kl. 14.30-16.30 dukar vi upp med lyx i restaurangen. Du får ett glas Champagne och vi dukar upp med snittar, charkuterier, räkor, ostar, matcroissant m.m. Kom och njut med någon du tycker om! Pris 259 kr.

Den 10/2-19/2 bjuder vi dessutom på ett glas cava här du äter en 3-rätters supé.

Kom och fira Alla Hjärtans vecka med oss!
Afternoon Champagne!

Lyxa till en eftermiddag med bubbel och mat!
Den 11/2 och den 18/2 kl. 14.30-16.30 dukar vi upp med lyx i restaurangen. Du får ett glas Champagne och vi serverar snittar, charkuterier, räkor, ostar, matcroissant m.m.

Kom och njut med någon du tycker om!
Läs mer om oss i dagens Hallands nyheter!

Kusthotellet vände motgång till medgång

hn.se
Välkomna till Sveriges bästa spa! Vi arbetar nära vår omgivning med tång från den halländska kusten, hudvårdsprodukter med ingredienser från havet och pooler fyllda med vårt salta kustvatten. Njut av en stor variation behandlingar i en rofylld miljö, 52 steg från havet!

Spabehandlingar | Varbergs Kusthotell

varbergskusthotell.se
Hurra - vi har blivit nominerade till Årets Spa i Hälsopriset 2017!

Det som verkligen värmer i våra hjärtan är att det är allmänheten som har röstat fram kandidater. Och bara det känns som en vinst för oss.

Men vill du - så vore vi naturligtvis glada om du vill lägga en röst på oss.
Klicka på nedan länk, så kan du läsa mer och rösta på din favorit.

[ Bit.ly Link ]
Varberg - en kreativ stad med så många starka personligheter och företag. Vi är stolta över att vara en del av Varberg!

Läs gärna Magasin Varberg och missa inte sista sidan...

Magasin_varberg_9.12.2016_low

viewer.zmags.com
Som ni redan vet har vi bytt märke på våra hudvårdsprodukter. Det vill vi fira med en tävling och lottar ut två kit med produkter.

Ett för den fuktfattiga som innehåller fuktbomben Hydra Original, en skonsam peeling, en fuktmask samt en snygg necessär. Värde 855 kr.

Det andra är ett åldersbekämpande kit med Expert Youth, utslätande masken Youth River, en skonsam peeling samt en snygg...
View details ⇨
Tack för att vi får förtroendet i detta superroliga och viktiga samarbetet!
Ni har väl inte missat Phytomer? Vårt nya spamärke som helt går i linje med vårt koncept, att ta till vara på havet och dess rikedomar. Phytomers huvudingrediens Oligomer är ett koncentrat av frystorkat havsvatten med reducerad salthalt, som innehåller 104 livsnödvändiga mineraler och spårämnen som behövs för kroppens vitalitet och balans.
Boka en behandling eller kom förbi så berättar vi mer!
Från den 8:e januari kl.17.00 till den 15:e januari har vi stängt poolområdet och duscharna för renovering. Som kompensation har vi riktigt fina rabatter på våra behandlingar. Vad sägs om valfri 60 minuters behandling för 500 kr (ord. pris 790-990 kr), valfri 80 minuters behandling 800 kr (ord. pris 1090-1290 kr) eller 25% rabatt på övriga behandlingar?
Bokar du en behandling som är 60 minuter...
View details ⇨
Det är hög tid att summera året som gått och vilket år det varit! Det har hänt massor under 2016. Vi har bl.a. blivit utnämnda till Sverige bästa spa 2016, vi har renoverat både rum och vår restaurang... Men det som värmer oss allra mest är våra underbara gäster som ger oss energi och kraft. Så tack för att ni väljer oss, tack för att vi får vara en del av alla minnesvärda stunder!

Vi önskar...
View details ⇨
Kryp upp framför brasan!

Kom in i vår bistro och värm dig framför brasan! Även om du inte är gäst på hotellet är du alltid välkommen in för en kopp kaffe, en god bit mat eller kanske ett glas vin. Slå er ner framför brasan efter en lång promenad eller sitt och titta på den vidunderliga utsikten medans Kattegatts vågor slår in mot Kåsa strand. Välkommen!
Vi är otroligt glada över att numera arbeta med Phytomer i både behandlingar och till försäljning i vår shop. Våra spaterapeuter är helt lyriska över dessa härliga produkter med ingredienser från havet och växter runt strandkanten. Kom in så berättar vi mer!
Vi är stolta över att vara en del av Varberg! Förra veckans Luciasändning är värd att se mer än en gång...