Wij wisten dit natuurlijk al langer ;-)

"Mensen die dag-in, dag-uit door weer en wind vrijwillig zonder eer of roem kilometers vreten zijn een bijzonder ras."

Hardlopers zijn geweldige werknemers!

linkedin.com
De vroegboekkorting geldt tot 1 maart, zo'n 1.250 deelnemers gingen je al voor! Zien wij je 21 mei aan de start?

Inschrijven - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
We hebben ons trainingsrondje er weer op zitten. Heerlijk! Is jouw motivatie nog zoek of wil je juist je techniek / PR verbeteren? Schrijf je dan in voor iRun van Run2Day Den Bosch. Sta je perfect voorbereid aan de start van de Vestingloop op 21 mei.
[ Vestingloop.nl Link ]

iRun 5, 10 en 15 km trainingen vanaf 4 maart bij Run2Day Den Bosch - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Versterk de Vestingloop crew! Altijd al eens een uniek kijkje achter de schermen willen nemen bij een groot loopevent? Dit is je kans. Meld je aan als vrijwilliger en help mee op zondag 21 mei. Denk aan bijvoorbeeld het uitreiken van de medailles bij de finish, het bemannen van de waterposten of het bewaken van de veiligheid van de lopers op het parcours. Je hebt een cruciale rol, want zonder...
View details ⇨
Zonder blessures een optimale prestatie neerzetten. Klink goed toch? Speciaal voor alle deelnemers aan de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop biedt eventpartner DBZ fysio de gratis fitheidsscan aan. Laat je conditie, kracht, coördinatie en lichaamssamenstelling testen en bereid je met bruikbare adviezen voor op de BrandLoyalty Vestingloop. Let’s run! De fitheidsscan duurt een half uur. Meer...
View details ⇨
Ook het parcours is nu definitief! Zowel de 5, 10 en 15 km starten op de Onderwijsboulevard in het Paleiskwartier 's-Hertogenbosch. Verder een paar kleine aanpassingen i.v.m. de veiligheid. Kortom, wederom routes waar je van zowel de binnenstad, de vesting en het Bossche Broek gaat genieten!

Route - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Jaaah, de starttijden zijn bekend!

In het kort:
12.00 uur: Start 1 kilometer kids run in Vughterstraat
12.30 uur: Start 5 kilometer in Paleiskwartier
13.00 uur: Start 10 kilometer in Paleiskwartier
14.00 uur: Start 15 kilometer in Paleiskwartier

Deze week informeren je ook over het exacte parcours, nagenoeg gelijk aan vorig jaar. Klik op onderstaande link voor de totale programmering.

Programma - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
The game is on! ;-) Maar liefst 6 nieuwe teams hebben zich dit weekend ingeschreven voor de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop op 21 mei a.s. tijdens de 12e editie van de BrandLoyalty Vestingloop. De Jamfabriek, Van Hooft bedrijfswagen b.v. en NV BIM, fantastisch dat jullie de sportieve uitdaging aangaan!
Houd Facebook en in de gaten. Begin volgende week communiceren we de starttijden en parcours!
We moedigen je aan om snel in te schrijven! T/m 28 februari geldt de vroegboekkorting!

Inschrijfformulier BrandLoyalty Vestingloop 's-Hertogenbosch 21 mei 2017

inschrijven.nl
De BrandLoyalty Vestingloop start vanaf het Paleiskwartier 's-Hertogenbosch, door een stuk van de binnenstad, naar Het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade. Wat is jouw favoriete stuk?
Met gepaste trots presenteren wij jullie de BrandLoyalty Vestingloop 2017 shirts. Je leest het goed: SHIRTS. Je hebt keuze uit 2 verschillende kleuren!

Dit jaar vindt in ’s-Hertogenbosch namelijk Roze Zaterdag 2017 plaats. Omdat jezelf kunnen zijn, ongeacht je seksuele geaardheid en genderidentiteit, nog steeds niet vanzelfsprekend is. Daarom wordt Roze Zaterdag georganiseerd. Om te bouwen...
View details ⇨
Bericht aan alle sportieve kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Wist je dat je op 21 mei GRATIS kan deelnemen aan de 1 km kids run? Rennend door de stad en met rode konen finishen aan de voet van de Sint Jan. Een parcours om van te dromen en een leuke en gezellige plek voor je ouders, opa's en oma's en vrienden om je aan te moedigen.

Inschrijfformulier BrandLoyalty Vestingloop 's-Hertogenbosch 21 mei 2017

inschrijven.nl
Ben jij één van de inmiddels 750 ingeschreven deelnemers? Laat weten dat je erbij bent en wie weet daag je zo gelijktijdig een familielid of vriend uit om ook mee te lopen! De route start 21 mei vanaf het Paleiskwartier 's-Hertogenbosch​, door een stuk van de binnenstad, naar Het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade.

BrandLoyalty Vestingloop

EVENT - facebook.com
Fijn toch dat we gisteren na alle kou weer even met het zonnetje op ons gezicht konden hardlopen? De teller staat inmiddels op meer dan 700 inschrijvingen. Maar ook vele bedrijven hebben zich al voor de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop aangemeld. Zo ook eerlijkmetrecht met maar liefst 3 teams!

Pssst, je kan je nog 4 weken met vroegboekkorting inschrijven!

Inschrijven - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Omdat lopen op muziek altijd net wat makkelijker gaat, willen wij ook dit jaar muziekgroepen uitnodigen om aan het parcours de hardlopers aan te moedigen en enthousiasmeren. De eerste 10 'muziekskes' en DJ's hebben zich al aangemeld. Interesse? Stuur ons een PB of mail naar: info@brandloyaltyvestingloop.nl
Wees collegiaal en loop gezellig mee met de BrandLoyalty Vestingloop op 21 mei 2017!

Nieuwsbrief BrandLoyalty Vestingloop 2017

vestingloop.deliveryboy.nl
Over exact 4 maanden start de 12e editie van de BrandLoyalty Vestingloop! Heb je de afgelopen weken door de kou weinig gelopen en wil je de draad weer oppakken? Event partner Run2Day Den Bosch organiseert vanaf 4 maart trainingen ter voorbereiding op de 5, 10 en 15 km. Of je nu voor je eerste Vestingloop traint of je huidige persoonlijke record wilt verbeteren, samen met jouw iRun coach én...
View details ⇨

iRun 5, 10 en 15 km trainingen vanaf 4 maart bij Run2Day Den Bosch - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
New Heroes, fantastisch dat jullie met 2 teams deelnemen aan de 10 km bedrijvenloop. Wil jij met je collega's of zakenrelaties ook deze uitdaging aangaan? Dat kan! Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (man/vrouw). De tijden van de snelste 3 lopers tellen mee voor het klassement.

Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop 5-10-15 km - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Dit jaar alweer de 12e editie van de BrandLoyalty Vestingloop. Hoe vaak heb jij al meegedaan? (Finish)foto’s uit de oude doos vinden we altijd leuk om terug te zien!

BrandLoyalty Vestingloop

EVENT - facebook.com