Over exact 4 maanden start de 12e editie van de BrandLoyalty Vestingloop! Heb je de afgelopen weken door de kou weinig gelopen en wil je de draad weer oppakken? Event partner Run2Day Den Bosch organiseert vanaf 4 maart trainingen ter voorbereiding op de 5, 10 en 15 km. Of je nu voor je eerste Vestingloop traint of je huidige persoonlijke record wilt verbeteren, samen met jouw iRun coach én...
View details ⇨

iRun 5, 10 en 15 km trainingen vanaf 4 maart bij Run2Day Den Bosch - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
New Heroes, fantastisch dat jullie met 2 teams deelnemen aan de 10 km bedrijvenloop. Wil jij met je collega's of zakenrelaties ook deze uitdaging aangaan? Dat kan! Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen (man/vrouw). De tijden van de snelste 3 lopers tellen mee voor het klassement.

Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop 5-10-15 km - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Dit jaar alweer de 12e editie van de BrandLoyalty Vestingloop. Hoe vaak heb jij al meegedaan? (Finish)foto’s uit de oude doos vinden we altijd leuk om terug te zien!

BrandLoyalty Vestingloop

EVENT - facebook.com
Wist je dat alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar GRATIS kunnen deelnemen aan de 1 km kids run? Rennend door de stad en met rode konen finishen aan de voet van de Sint Jan. Een parcours om van te dromen en een leuke en gezellige plek voor je ouders, opa's en oma's en vrienden om je aan te moedigen.

Kids run 1 km - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Wat was de BrandLoyalty Vestingloop 2016 een feestje! Ook al dwarrelt de sneeuw nu naar beneden en zit je heerlijk warm binnen, na het bekijken van deze aftermovie krijg je toch gewoon zin om te trainen? Zien wij je zondag 21 mei aan de start?

BrandLoyalty Vestingloop 's-Hertogenbosch - aftermovie 2016

vimeo.com
GEZOCHT: vrijwilligers! Ben je geen hardloopfanaat? Noteer dan toch 21 mei in je agenda! Kom je ons team versterken op deze gezellige zondag? Denk bijvoorbeeld aan: bezetting van de waterpunten op de route, uitdelen van startbewijzen en medailles, extra handen tijdens de op-en afbouw.

Misschien zoek je nog een maatschappelijke stage. Neem dan contact met ons op en dan bekijken we samen met...
View details ⇨
Goede voornemens meteen in daden omgezet! Welkom Nagtzaam Accountants & Fiscalisten! Met 2 teams hebben zij zich vandaag ingeschreven voor de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop op 21 mei. Kom ook samen met je baas, collega of zakenrelatie hardlopen door 's-Hertogenbosch. Vorm een team en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn!

Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop 5-10-15 km - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Fantastisch, BrandLoyalty Vestingloop 2017 kent al ruim 400 deelnemers! Misschien aarzel je nog om je in te schrijven omdat je nog niet (genoeg) getraind hebt. Geen probleem. Met iRun, hét voorbereidingsprogramma van onze partner Run2Day Den Bosch is er volop gelegenheid om fit en goed voorbereid aan de start te verschijnen.

iRun 5, 10 en 15 km trainingen vanaf 4 maart bij Run2Day Den Bosch - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Deze week de nieuwjaarsreceptie op je werk? Proost gezamenlijk op een mooi nieuw jaar en motiveer je collega’s en/of zakenrelaties meteen om mee te doen aan de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop van BrandLoyaltyVestingloop op 21 mei 2017.

Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop 5-10-15 km - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Wat zijn jouw voornemens voor 2017? Ga je meer sporten? Durf je de uitdaging aan? Schrijf je vandaag nog in voor BrandLoyalty Vestingloop op 21 mei 2017. Je hebt nog ruim 5 maanden de tijd om aan de start te verschijnen voor de 5, 10 of 15 km!

BrandLoyalty Vestingloop 's-Hertogenbosch

vestingloop.nl
Heerlijk naar buiten. Een rondje hardlopen na enkele dagen tafelen! Durf jij de uitdaging aan om op 21 mei 2017 nét even je grenzen te verleggen? Een persoonlijk record te vestigen of te kiezen voor een langere afstand? Schrijf je vandaag nog in en maak gebruik van de vroegboekkorting! [ Vestingloop.nl Link ]

Inschrijving BrandLoyalty Vestingloop 2017 is geopend!

vestingloop.nl
Een (kerst)cadeautje van onze nieuwe event partner! Bij aankoop van een paar hardloopschoenen bij Run2Day Den Bosch (Van Berckelstraat 2), ontvang je op vertoon van je inschrijving of startnummer, je inschrijfgeld van de BrandLoyalty Vestingloop 2017 retour. (Niet i.c.m. andere kortingen of acties). Fijne Feestdagen!
Ben jij een sterke allround communicatie-adviseur? Die graag haar of zijn tanden zet in een divers pakket aan communicatieopdrachten? Strategisch kan denken maar vooral plezier beleeft aan het doorvertalen van onze creatieve concepten naar de communicatiepraktijk? En coördineer je ook nog eens moeiteloos meerdere projecten tegelijk? Dan zoeken wij jou! Mail je CV en een korte motivatie naar...
View details ⇨
“Klaar voor de start, AF”! Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor BrandLoyalty Vestingloop op 21 mei 2017. Met een prachtig, vertrouwd parcours, belooft het weer een fantastisch sportevenement te worden.

BrandLoyalty Vestingloop 's-Hertogenbosch 21 mei 2017

vestingloop.nl
De foto's van de 15km zijn hier te vinden
Jahaaa, er is weer BrandLoyalty Vestingloop-nieuws: de datum voor 2017 is bekend! Zondag 21 mei vindt de 12e editie van de Bossche Vestingloop plaats. Je hebt nog even om jezelf klaar te stomen, maar noteer de datum vast in je agenda! Eind december start de inschrijving voor deze gezelligste loop van het Zuiden. Uiteraard hoor je dan meer van ons. Run with us!
390 people interested · 312 going

BrandLoyalty Vestingloop

EVENT - facebook.com
Niet voor niets de hoofdsponsor van ons Vitaliteitsprogramma! Gefeliciteerd BrandLoyalty!

BrandLoyalty uit Den Bosch 'Vitaalste bedrijf' van Noord Brabant

ad.nl