De nieuwe 073Magazine is uit! Artikel over de BrandLoyalty Vestingloop gelezen? Jij doet 21 mei toch ook mee?
Over bijna 2 maanden klinkt het startschot weer op de Onderwijsboulevard in het Paleiskwartier 's-Hertogenbosch. Onder de inmiddels ruim 2.100 ingeschreven deelnemers is de 10 km trimloop de favoriet. Voor welke afstand ben jij aan het trainen?
Heb jij al een keuze kunnen maken? BrandLoyalty Vestingloop kent dit jaar namelijk 2 verschillende kleuren!

Dit jaar vindt in ’s-Hertogenbosch namelijk Roze Zaterdag 2017 plaats. Omdat jezelf kunnen zijn, ongeacht je seksuele geaardheid en genderidentiteit, nog steeds niet vanzelfsprekend is. Daarom wordt Roze Zaterdag 2017 georganiseerd. Om te bouwen aan begrip, tolerantie, respect en...
View details ⇨
De #iRun trainingen van Run2Day Den Bosch zijn inmiddels gestart. Bekijk hieronder de vlog van Van Rocker Naar Runner!

Hoe gaat dat, een beginners cursus hardlopen?

maridurieux.com
Wow, sportieve organisatie TE Connectivity! Met maar liefst 7 teams hebben zij zich voor de bedrijvenloop ingeschreven. Ga jij ook samen met je collega's of wellicht zakenrelaties op 21 mei a.s. deelnemen aan de bedrijvenloop?
Fantastisch hardloopweer!

Met wie heb jij dit weekend getraind (voor de BrandLoyalty Vestingloop)?
Mooie actie van Run2Day Den Bosch!
Regio-Business dank voor de fantastische publiciteit in jullie magazine! Met nu al ruim 50 deelnemende teams belooft het een uiterst gezellig en sportief Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop te worden!

Regio Business Noordoost-Brabant maart/april 2017

issuu.com
Maak van de #kidsrun tijdens BrandLoyalty Vestingloop een sportief klassenuitje. Net als de kinderen van Basisschool Noorderlicht. Leuk dat jullie dit jaar weer meedoen!

Wil jij ook een klas of misschien een sportteam GRATIS inschrijven? Kijk op [ Vestingloop.nl Link ] voor meer informatie.
Ruim 40 teams hebben zich al ingeschreven voor de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop. Gaan de vandaag ingeschreven teams van Holla Advocaten en HEVO er op 21 mei met de winst vandoor? #succes
Met recht is onze hoofdsponsor BrandLoyalty trots op de fantastische sportieve prestaties van het schaatsteam. Sven Kramer gefeliciteerd! ????
Wil jij of misschien ken je iemand die wil aansluiten als lid van het Social Media Team o.l.v. onze eventpartner Lab701 Social Media Factory tijdens de BrandLoyalty Vestingloop? Je kan je aanmelden via: [ Bit.ly Link ]

Social Media reporters gezocht!

bit.ly
Heb je de schitterende etalage van onze event partner Run2Day Den Bosch al gezien?
Werken aan je gezondheid, genieten van de omgeving en samen een team vormen! Dat vind je allemaal bij de Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop. Samen met je baas, collega of zakenrelatie hardlopen door 's-Hertogenbosch. Vorm een team (3-5 personen) en laat zien tot welke sportieve prestaties jullie samen in staat zijn! Lees hieronder meer over het deelnamepakket!

Claeren Risicobeheersers bedrijvenloop 5-10-15 km - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl
Dagen worden langer, temperaturen gaan omhoog... en zien we daar een zonnetje? Ben jij al aan het trainen voor het gezelligste hardloopevent van Nederland? Tot 21 mei aan de start van BrandLoyalty Vestingloop in 's-Hertogenbosch!
Kiel uit, loopschoenen weer aan! Zo'n 1.600 hardlopers hebben zich al ingeschreven en kijken uit naar het volgende feestje: BrandLoyalty Vestingloop op zondag 21 mei in 's-Hertogenbosch!
Wellicht afgelopen dagen in Oeteldonk gehoord: "Lekker lekker lôpe. Van cafeetje naar café, we vatten er één, we vatten er twee.".... Vergeet echter niet ook naar internet te 'lôpe'. T/m morgen geldt de vroegboekkorting!

BrandLoyalty Vestingloop 's-Hertogenbosch - BrandLoyalty Vestingloop

brandloyaltyvestingloop.nl
Pssst, wist je dat de vroegboekkorting t/m dinsdag a.s. loopt? Sta je de komende dagen op de lange latten of hossend op het plein? Vergeet dan niet jezelf in te schrijven voor de BrandLoyalty Vestingloop op 21 mei!
Wij wisten dit natuurlijk al langer ;-)

"Mensen die dag-in, dag-uit door weer en wind vrijwillig zonder eer of roem kilometers vreten zijn een bijzonder ras."

Hardlopers zijn geweldige werknemers!

linkedin.com
De vroegboekkorting geldt tot 1 maart, zo'n 1.250 deelnemers gingen je al voor! Zien wij je 21 mei aan de start?

Inschrijven - BrandLoyalty Vestingloop

vestingloop.nl