Zubaida var 9 år när hon var med om en hemsk olycka som smälte samman ansiktet med hennes kropp. Hon fick genomgå 12 olika operationer för att bli helt återställd, när vi ser henne idag kan vi knappt tror att det är samma tjej, vilken otrolig skillnad!

En hemsk olycka smälte 9-åriga flickans ansikte med hennes kropp. Men efter en mirakel-operation så ser hon helt normal ut igen.

underbart.nu
21-åriga Jennifer hade varit ute och festat med vännerna, dagen efter kände hon sig lite bakfull men försökte bara vila så att det skulle gå över. Men 24 timmar senare så var hon död och nu vill föräldrarna varna andra så att det inte händer någon annan!

Jennifer kände sig lite bakfull – 24 timmar senare var hon död

underbart.nu
Här är 10 av världens populäraste sexställningar - som alla par borde veta om

Här är 10 av världens populäraste sexställningar – som alla par borde veta om

underbart.nu
Det var nyligen som Zara Larsson berättade mer ingående om vad en kille skulle behöva göra för att hon skulle vilja ligga med honom. Zara Larsson är inte blyg av sig och hon vet vad hon vill ha, så om du vill ha en chans med henne så lär du uppfylla hennes krav.

Zara Larsson säger: Om en kille gör det här – då kommer jag vilja ligga med honom

underbart.nu
Snuskgubben erbjöd Linnéa 1000 kr för att hon skulle skicka nakenbilder till honom.. Men han hade inte förväntat sig att Linnéa skulle skicka den här bilden tillbaka till honom!

Snuskgubben frågade Linnéa om nakenbilder – då skickade hon en klockren bild tillbaka

underbart.nu
Det var i ett avsnitt av Hollywood som Gunilla Persson och Åsa Vesterlund hamnade i bråk som slutade med ett mordförsök enligt Gunilla själv då. Men när 17-åriga Josephine såg på avsnittet så la hon märkte till en sak som Gunilla hade sagt som visade sig att det var en lögn. Josephine bestämde sig då att göra ett inlägg på Instagram om det, där hon avslöjade hennes bluff, och taggade sedan...
View details ⇨

17-åriga Josephine avslöjade Gunilla Perssons lögner på Instagram – då blockade Gunilla henne

underbart.nu
Chelsea var bortrest med jobbet och bodde på hotell när hon bestämde sig för att snapchatta med sin man. Men hennes man la märke till en liten detalj som hans fru hade missat när hon skickade dessa bilder till honom. Kan du se den lilla detaljen som gjorde att han tog ut en skilsmässa från sin fru?

Hans fru Snapchattade med sin man från hotellrummet – Den lilla detaljen han såg på bilden ledde till skilsmässa

underbart.nu
Det var när den svenska skådespelerskan Ellen Bergström testade ett par byxor på Gina Tricot som det inte gick riktigt som planerat, hon råkade spräcka byxorna så att rumpan syntes. Men hon skoja till det lite på hennes egen bekostnad och la upp bilden på Instagram. Nu har tiotusentals fått sig ett gott skratt på grund av det!

Svenska stjärnan spräckte byxorna så att rumpan syntes – hennes ärliga bild har nu gett tusentals ett gott skratt

underbart.nu
Sarah Atwell föddes med den ovanliga sjukdomen Neurofibromatos, det gör så att tumörer växer på nerverna och i hennes fall var det i ansiktet. Det gjorde så att hennes ansikte började hänga mer och mer ju äldre hon blev och under hela sin uppväxt har hon blivit mobbad på grund av detta. Men till slut tröttnade Sarah på att bli mobbad och bestämde sig för att genomgå en operation, men det var...
View details ⇨

Sarah har blivit mobbad hela sitt liv på grund av sitt utseende – men allt förändrades efter operation!

underbart.nu
Det var när 19-åriga Mark bläddrade genom Tinder som han såg en tjej från skolan. Men det var nämligen något väldigt märkligt med den här bilden som fick Mark att reagera. Det fick han att dela det här vidare på Twitter och hans tweet fick sedan tiotusentals gillningar och delningar efter att de la märke till samma sak. Det blev en stor diskussion av det hela och folk började fråga sig hur det...
View details ⇨

19-åriga Mark såg en tjej från skolan på Tinder – då upptäckte han det märkliga i bakgrunden

underbart.nu
11 kändisar som faktiskt hade sex under inspelning.. Vissa av misstag, andra inte.

11 kändisar som faktiskt låg med varandra under inspelning – av misstag

underbart.nu
Det var när flickvännen Jackie landade i Atlanta och tog in på hotellet som hon bestämde sig för att skicka några bilder till sin pojkvän innan hon hoppade in i duschen. Men det var något hon snabbt fick ångra, för pojkvännen var nämligen mycket mer uppmärksam än vad flickvännen var. För hon missade en liten detalj när hon tog bilderna som hon inte alls hade tänkt på, kan du se det pojkvännen såg?

Han upptäckte att flickvännen varit otrogen – genom en liten detalj på naken-selfien

underbart.nu
Tim märker att frun har betett sig lite konstigt på sistone, så han köpte ett graviditetstest och trixa lite med toaletten så att det inte gick att spola. Efter att frun hade varit på toan så droppade han ner testet och insåg att det var positivt. Vilket han tyckte var konstigt eftersom han sterilisera sig hos doktorn för nästan 8 månader sedan, då bestämde han sig för att avslöja det för frun...
View details ⇨

Tim är steril och har varit det länge – avslöjar sedan att frun är gravid

underbart.nu
Hon blev våldtagen av sin egen bror och blev gravid när hon var 12 år gammal.. Vilket resulterade i att hon började med alkohol och droger. Men nu 9 år senare har Tressa Middleton samlat mod nog att avslöja allt det hemska som hände när hon var 12 år gammal i en TV-intervju!

Hennes bror gjorde henne gravid när hon var 12 år gammal – men efter 9 år så avslöjar hon nu allt i en TV-intervju!

underbart.nu
Det var när en ung tjej hade haft ett samtal på Skype med sin mamma som hon glömde stänga av sin webbkamera efteråt. Men det är något hon sent kommer att glömma, för när hon insåg sitt misstag så var det redan försent och nu vill man varna andra om hur farligt det här kan vara!

Hon glömde att stänga av sin webcam på datorn – men när hon insåg sitt misstag så var det redan försent!

underbart.nu
Flera kändisar inklusive Emma Watson och Kylie Jenner ska ha fått en större mängd intima bilder och videos läckta på nätet av hackare.

Emma Watson, Kylie Jenner och fler kändisar har fått sina privata bilder läckta på nätet – av hackare

underbart.nu