VVV Zuid-Limburg
yesterday at 16:00. Facebook
De Blauw Sjuut vaart uit!
Voor de 67ste keer vertrekt de Blauw Sjuut morgen vanaf het Pancratiusplein in Heerlen om de carnaval aan te kondigen in verschillende steden en dorpen in de hele Euregio. Vrijdag worden zij weer feestelijk verwelkomt in hun thuishaven. Bekijk de leukste carnavalsevenementen in de regio!

Carnaval in Zuid-Limburg: dit zijn de leukste optochten, tips en evenementen

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/18/2017 at 16:00. Facebook
* Even weg van alle drukte…* In Zuid-Limburg ben je niet lang op zoek naar religieus erfgoed. Deze regio telt bijzonder veel kerken, kapellen, kloosters en basilieken. Met vrijwel allemaal een rooms-katholieke oorsprong, zijn de meeste nog in gebruik. Welk erfgoed is jouw favoriet?

Top 7: Religieus erfgoed in Zuid-Limburg. Neem eens een kijkje!

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/18/2017 at 09:00. Facebook
* Even weg van alle drukte… * Wat is er lekkerder dan ontspannen op de zondagmiddag met een culinaire brunch op een unieke locatie? Laat jezelf verwennen met een zes gangen Grottenbrunch bij La Caverne (Hotel Brasserie Vue) en proef al dat lekkers van Zuid-Limburg!

Culinaire Grottenbrunch op zondag: sfeervol, ontspannend én lekker!

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/17/2017 at 19:00. Facebook
Route van de Week: wandelroute Valkenburg aan de Geul, Geulhemmermolen en Kasteel St. Gerlach.
Wandel langs de Geul nabij Houthem en ontdek de Geulhemmermolen, Chateau Sint Gerlach en het Ronald McDonald Kindervallei-pand. Dit laatste is ontworpen door Hundertwasser en heeft een unieke sprookjesachtige uitstraling.

Tip: drink een kopje koffie bij Burgemeester Quicx, Coffee & More dat...
View details ⇨

Route van de Week: wandelen langs de Geul door Houtem St. Gerlach.

bit.ly
VVV Zuid-Limburg
02/17/2017 at 12:00. Facebook
Laura bezoekt... LeisureDome! In haar nieuwe vlog is Laura opzoek naar ideeën voor haar feestje. Bekijk snel haar avonturen en voor de papa's en mama's: lees haar blog ([ Bit.ly Link ] met praktische tips!

LeisureDome Kerkrade, Space Jump Parkstad, Darteldome Kerkrade-Sittard, Gamestate, Glowgolf Kerkrade, Vue Cinemas NL, Laura Voigtmann.
VVV Zuid-Limburg
02/16/2017 at 18:00. Facebook
* Even weg van alle drukte…* Historisch Sittard

In het RTL4 programma Mijn Stad wordt zaterdag aandacht besteed aan de historische stad Sittard. Presentator Jeroen Klinkers wordt mee op sleeptouw genomen door enthousiaste Sittardenaren. Wat is jouw favoriete plekje in Sittard? Bekijk de uitzending: 18 februari - 17.00 uur

Historisch Sittard in cultureel reisprogramma 'Mijn Stad RTL 4'

sittard-geleen.nl
VVV Zuid-Limburg
02/16/2017 at 10:01. Facebook
Typisch: in de 11e blog schrijft Pauline over Carnaval in Limburg, oftewel Vasteloavend: een stukje Limburgse cultuur. Lees hoe zij dit feest in een ander licht is gaan zien. Kijk voor de leukste Carnavalstips op: vvvzuidlimburg.nl/carnaval

Pauline blogt over Carnaval in Limburg oftewel: ‘Vastelaovend’

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/15/2017 at 12:30. Facebook
Laura Bezoekt... De leukste uitjes voor kids in Zuid-Limburg! Met deze week LeisureDome Kerkrade.
Vandaag alvast een teaser, vrijdag de volledige vlog. Stay Tuned!
VVV Zuid-Limburg
02/15/2017 at 08:40. Facebook
Met de bevestiging van JUSTIN BIEBER is de derde headliner toegevoegd aan het programma van Pinkpop 2017!

Eerder werd al de komst van Kings of Leon, Green Day, Martin Garrix, System Of A Down en Nu of Nooit winnaar The Ten Bells naar Landgraaf bekend gemaakt. Pinkpop 2017 vindt weer vertrouwd plaats tijdens het Pinksterweekend op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni op het festivalterrein...
View details ⇨
VVV Zuid-Limburg
02/14/2017 at 15:00. Facebook
Het is weer Win-een-ticket-dag bij VVV Zuid-Limburg! Deze week maak je kans op 4x2 dagentrees bij Wellness Sittard - Fitland Thermen & Beauty. Like, reageer en vergeet vooral niet je contactgegevens voor aanstaande vrijdag 12.00 uur te mailen naar marketing@vvvzuidlimburg.nl. Wie verdient er volgens jou een heerlijk relaxdagje?

- Wellness Sittard in Fitland Sittard is een luxueus beauty- en...
View details ⇨
VVV Zuid-Limburg
02/14/2017 at 18:58. Facebook
WE ❤YOU LIMBURG!
#visitzuidlimburg #liefdevoorhetleven

Mistral_photography_limburg (via Instagram)
VVV Zuid-Limburg
02/14/2017 at 15:01. Facebook
Speciaal voor Valentijn, een romantische WIN EEN TICKET DAG vandaag! Deze week maak je kans op 4x2 dagentrees bij Wellness Sittard - Fitland Thermen & Beauty. Like en reageer voor aanstaande vrijdag en mail je contactgegevens naar marketing@vvvzuidlimburg.nl. Wie verdient er een heerlijk relaxdagje?

- In Fitland Sittard ligt Wellness Sittard, een luxueus beauty- en wellnessresort waar zich...
View details ⇨
VVV Zuid-Limburg
02/14/2017 at 11:30. Facebook
Claudia ziet Carnaval als een omkeringsfeest: een feest van plezier en even de sociale orde op zijn kop, waarna de Vastenperiode start. Lees het in haar nieuwe blog.

Carnaval: een omkeringsfeest waarna de Vastenperiode start volgens blogger Claudia.

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/14/2017 at 07:30. Facebook
In Zuid-Limburg hangt vandaag liefde in de lucht!
Het is Valentijnsdag, dé dag om samen te onthaasten. Zoek je nog een leuke activiteit of een tafeltje voor twee? Bekijk hier alle mogelijkheden!

Zo breng je Valentijnsdag door in Limburg: top-5-tips

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/13/2017 at 19:00. Facebook
Het ligt nog ver in het verschiet, maar wist je dat Zuid-Limburg dit jaar dé perfecte uitvalbasis vormt voor de Grand Départ van de Tour de France 2017? Wij hebben alle informatie op een rijtje gezet, zodat jij alvast het ultieme tourgevoel in wielerwalhalla Zuid-Limburg kunt beleven!

Tour de France 2017 vlakbij Nederland

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/13/2017 at 13:25. Facebook
Dit weekend start de opbouw van de kunstbeurs TEFAF waarbij het MECC wordt omgetoverd in een prachtig museum, maar eerst Valentijn… een commercieel feest waar in ieder geval géén politieke discussie aan vast zit volgens Jo Cortenraedt. Lees het allemaal in zijn nieuwe blog.

Lees de nieuwe blog van Jo Cortenraedt over Valentijn en de TEFAF

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
02/13/2017 at 09:00. Facebook
* Taxatiemiddagen tijdens KiV * Naast het bewonderen van kunstwerken van Marx en Marx, Limburgse Kunst en GIARDINO Galerie & Beeldentuin zijn vanwege het 10-jarige jubileum twee taxatiemiddagen waarop bezoekers hun eigen kunstvoorwerpen gratis ter taxatie kunnen aanbieden: woensdag 15 en 22 maart.

KiV Inside 2017 | Kunst in Valkenburg

kunstinvalkenburg.nl
* Even weg van alle drukte… * Sta eens stil bij de manier waarop je in het leven staat en sta open voor cultuur en spiritualiteit. Laat je in Zuid-Limburg inspireren door een verrassende combinatie tussen historie, religie en kunst. Wij helpen je een handje met onze top 5!

Top 5 cultuur & spiritualiteit in Zuid-Limburg

vvvzuidlimburg.nl
Euregionaal Gardetreffen: een voor Heerlen uniek evenement!
Het Garderezjiment d'r Kuëb va Heële is de officiële stadsgarde met als belangrijkste taak de stad Heerlen te vertegenwoordigen door het cultureel erfgoed te bewaken en te promoten. Vandaag verzorgen zo’n 1000 gardisten presentaties en optredens van Grunsvenplein.

Euregionaal Gardetreffen in Heerlen

vvvzuidlimburg.nl
Voor het eerst 75 jaar werd er gegraven in het Thermenmuseum, maar dat is nu voorbij! Zondag loopt het onderzoek ten einde en zijn de resultaten bekend. Kom kijken en luisteren op de Open Dag met GRATIS entree tussen 12 en 17 uur.

Activiteiten | Thermenmuseum Heerlen in Zuid-Limburg, Romeins en archeologisch museum.

thermenmuseum.nl