Voor de vijfde keer vindt zaterdag 1 april de Cauberg Trail Run in en rondom Valkenburg aan de Geul plaats. Het parcours is uitgezet door de prachtige natuurgebieden het Polferbos, Bergse Heide, Ambyer Heide en de Dellen. Waan je tijdens deze wedstrijd in het buitenland!

Hardloop Event: Cauberg Trail Run

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
yesterday at 19:00. Facebook
Route van de Week: De Sint Rosa route
*Even weg van alle drukte…* en bewandel de Sint Rosa Route. Deze route voert je van Schinnen naar de historische Markt in Sittard. Waar de Sint Rosakapel en de weg daarnaar toe je zullen verassen!

Route van de Week: Sint Rosaroute Schinnen - Sittard

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
yesterday at 13:54. Facebook
“Een heilige, een wapen en een ambacht”... en dat in In het plaatsje Wittem. Bert bezoekt In de Roden leeuw van Limburg. Lees zijn culinaire oordeel in de blog.

Blog Bert Salden: Een heilige, een wapen en een ambacht...

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
yesterday at 10:08. Facebook
Preview Dit is Parkstad Nacht belooft veel voor eerste attractienacht in Limburg ooit! Ook jij kan dit meemaken op 7 april: koop je tickets via: [ Bit.ly Link ]

Dit is Parkstad Nacht: Parkstad viert toerismeprijs met recreatie in de nacht

1limburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/22/2017 at 18:06. Facebook
Ben jij de nieuwe front office medewerker? Reageer nu: hetty.jansen@vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/22/2017 at 13:51. Facebook
Weer wijn in Bergdorpje Vijlen, snoeien doet bloeien en... moet Boy een bril? Lees het is de nieuwe blog van Bas Hoogland.

Snoeien doet bloeien... Lees de verhalen van blogger Bas

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/22/2017 at 09:00. Facebook
Wat Jo betreft mogen evenementen als de TEFAF en de concerten van André Rieu zo lang mogelijk in Maastricht blijven. Want, de levensles is dat je iemand of iets pas gaat missen, als die weg is. En dan is het te laat om er nog aan te trekken... Lees meer in de blog van Jo Cortenraedt.

Blog Jo Cortenraedt | Met dank aan TEFAF en André Rieu

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/21/2017 at 19:00. Facebook
Vandaag is het Werelddag van de Bossen! Zuid-Limburg telt vele prachtige bosgebieden, waaronder ook de Schinveldse Bossen: een nog onontdekte groene parel tussen Schinveld en de Duitse Selfkant. Wat zijn jouw favoriete bossen?

Werelddag van de Bossen: Ken jij de Schinveldse Bossen al?

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/21/2017 at 15:00. Facebook
Het is weer Win-een-ticket-dag bij VVV Zuid-Limburg! Deze week maak je kans op een 2x een gezinsdagkaart voor Kasteelpark Born. Like, reageer en vergeet vooral niet je contactgegevens voor aanstaande vrijdag 24 maart 12:00 uur te mailen naar marketing@vvvzuidlimburg.nl.

Een dagje uit naar Kasteelpark Born is plezier, verwondering en beleving voor jong en oud! De trompetzwanen begroeten je met...
View details ⇨
VVV Zuid-Limburg
03/21/2017 at 12:00. Facebook
Het is weer lente! En dus is het de tijd voor Claudia om de koers uit te zetten voor de rest van het jaar... Lees het in haar nieuwe blog!

Blog VVV Zuid-Limburg | Viooltjes plukken?!

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/21/2017 at 09:18. Facebook
HIEP HIEP HOERA, precies één jaar geleden is onze nieuwe website live gegaan! is hét informatiekanaal voor Zuid-Limburg liefhebbers met actuele informatie over alles wat er in Zuid-Limburg te doen is, op een rij! Wat zoek jij het vaakst op?

De officiële website van VVV Zuid-Limburg | Toeristische informatie, events en uittips voor jou!

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/20/2017 at 15:58. Facebook
HET IS OFFICIEEL LENTE! Ondanks dat je het vandaag nog niet echt merkt, zullen we jullie wel alvast in de stemming brengen voor de komende dagen ☀ Meer zien? Volg ons ook op: [ Bit.ly Link ] #visitzuidlimburg
VVV Zuid-Limburg
03/20/2017 at 08:00. Facebook
Lekker een dagje vrij vandaag? Bezoek dan een van de grootste en gezelligste markten in Zuid-Limburg: de Sint Joep Markt in Sittard, van 9.00 tot 17.00 uur.

Sint Joep markt insittardgeleen

Bezoek vandaag de Sint Joepmarkt in Sittard

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/19/2017 at 15:00. Facebook
* Even weg van alle drukte...* Deze schatten vind je in Zuid-Limburg overal langs de weg, met elk z'n eigen verhaal. Staat er bij jou in de buurt ook een wegkruis? Lees er meer over: vvvzuidlimburg.nl/wegkruisen
VVV Zuid-Limburg
03/19/2017 at 08:10. Facebook
GOODMORNING Misty morning met de eendjes van Rivierpark Maasvallei #visitzuidlimburg
VVV Zuid-Limburg
03/18/2017 at 16:00. Facebook
* Even weg van alle drukte…* Ga volgende week, 26 maart, mee op pelgrimswandeling door het bosrijke Wormdal naar Aken. De 17 kilometer lange tocht start vanaf Abdij Rolduc en gaat via Herzogenrath, door het Wormdal en langs de Soers naar de Dom van Aken.

Pelgrimswandeling van Kerkrade naar Aken

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
03/18/2017 at 09:00. Facebook
Vandaag een lekker dagje kokkerellen in de keuken? En wat staat er op het menu? Als het aan ons ligt: Limburgs! Laat je inspireren door deze Bourgondische streek en maak de beroemde Limburgse lekkernijen zelf.

Maak het zelf: de lekkerste Limburgse gerechten op een rijtje

vvvzuidlimburg.nl
Route van de Week: ZLSM-route
Deze route loopt door het gebied rondom het stoomstadje Simpelveld. Je ontdekt onder andere het unieke stationnetje van de ZLSM en de stroomtrein van het Miljoenenlijntje. Het gezellige centrum van Simpelveld zal je verrassen...

Route van de Week: ZLSM-route door stoomstadje Simpelveld

vvvzuidlimburg.nl
Laura bezoekt... MergelRijk! In haar nieuwe vlog wilt Laura haar Mergel-diploma halen. Hiervoor maakt ze een spannende speurtocht en allemaal opdrachten in de grot. Bekijk snel of het haar lukt en voor de papa's en mama's: lees haar blog ([ Bit.ly Link ] met praktische tips!

Laura Voigtmann, MergelRijk, Stef Bindels.
* DIT IS PARKSTAD NACHT – 7 APRIL * Dé eerste attractienacht in Limburg ooit! Beleef Parkstad op deze unieke manier en boek nu je tickets!

Dit is Parkstad Nacht, Dit is Parkstad, Snowworld Landgraaf, GaiaZOO, Thermenmuseum, Kasteel Hoensbroek, Continium, Cube design museum, Columbus Earth center, Museumplein Limburg​, BloteVoetenPark Brunssum, Vue Cinemas NL, Mondo Verde Landgraaf, SCHUNCK,...
View details ⇨

Dit is Parkstad Nacht | Bezoek deze attracties in de nacht van 7 april!

ditisparkstad.nl