VVV Zuid-Limburg
01/24/2017 at 15:40. Facebook
Het is weer 'Win een Ticket-dag' bij VVV Zuid-Limburg! Deze week maak je kans op een 9 holes Wintergreen-Fee met koffie en appeltaart voor 2 personen bij Golf & Country Club Hoenshuis​. Wil jij kans maken op dit arrangement? Tag jouw golfmaatje, like en vergeet vooral niet je contactgegevens voor aanstaande vrijdag 12.00 uur te mailen naar marketing@vvvzuidlimburg.nl.

* Gelegen in Voerendaal...
View details ⇨
VVV Zuid-Limburg
yesterday at 11:24. Facebook
Zuid-Limburg wat was je weer prachtig dit weekend!

Wij genieten nog even na van alle mooie plaatjes. Deel ook jouw mooiste Zuid-Limburg met ons #visitzuidlimburg
VVV Zuid-Limburg
01/22/2017 at 16:00. Facebook
Héél Zuid-Limburg is prachtig, maar kan jij de 10 mooiste plekjes al afvinken? Een Groene Hotspot is een bijzondere plek in de Zuid-Limburgse natuur. Bekijk de 10 mooiste plekjes en ontdek alle Groene Hotspots!

10 Groene Hotspots in Zuid-Limburg, ontdek ze allemaal!

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
01/22/2017 at 09:01. Facebook
* Even weg van alle drukte.. * Steek een kaarsje op voor geluk! Voor wie of voor wat steek jij graag een kaarsje op? In Klooster Wittem kun je nu milieubewust een ecologisch kaarsje opsteken. Met minder roet, een langere brandtijd en navulbaar.
VVV Zuid-Limburg
01/21/2017 at 16:00. Facebook
Heerlijk weg met familie of vrienden? Ontdek de luxe groepsaccommodaties van Auberge de Smockelaer. De Smockelaer biedt 9 groepsaccommodaties aan die sfeervol gevestigd zijn in een 18e eeuwse hoeve in het Heuvelland van Slenaken. Van overnachten tot vergaderen tot feesten. Bekijk het totale aanbod op: smockelaer.nl

Lees hier meer over het Heuvelland: [ Bit.ly Link ]

Auberge de Smockelaer in Slenaken-Heijenrath (Zuid-Limburg)

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
01/21/2017 at 09:00. Facebook
Route van de week: gedichtenroute Elsloo
Deze bijzondere route voert u door het Rivierpark Maasvallei ten zuiden van Elsloo. Gedurende de route komt je gedichten tegen van Jack Jacobs. Verder ontdek je Kasteel Elsloo met het kasteelpark en het streekmuseum Schippersbeurs. Volg de rode paaltjes of download de route hier via de button. [ Vvvzuidlimburg.nl Link ]

Gedichtenroute (Zuid-Limburg)

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
01/20/2017 at 12:51. Facebook
Er kan geschaatst worden op natuurijs in Landgraaf! Waar nog meer? Stuur een mailtje naar marketing@vvvzuidlimburg.nl.
VVV Zuid-Limburg
01/20/2017 at 09:10. Facebook
In de Randstad kijkt men snel voorbij de plek waar Nederland overgaat in Europa: Limburg. Wil jij weten wat de Randstad kan leren van Limburg? Kom dan op donderdag 26 januari naar de Stadsschouwburg van Amsterdam en maak kennis met Het Geluk van Limburg: [ Bit.ly Link ]

Het Geluk/Gelijk van Limburg | Wat kan de Randstad leren van Limburg?

stadsschouwburgamsterdam.nl
VVV Zuid-Limburg
01/20/2017 at 09:00. Facebook
* NIEUW - speciaal voor kids! *
Laura bezoekt... de leukste uitjes voor kids in Zuid-Limburg! Bekijk Laura's avonturen in SnowWorld in haar 1e vlog: [ Bit.ly Link ]
En voor de papa's en mama's: lees zeker ook haar blog met praktische tips!
VVV Zuid-Limburg
01/19/2017 at 16:06. Facebook
Altijd als Wiel moet antwoorden waar hij vandaag komt, antwoord hij: The Netherlands, Die Niederlande, Les Pays Bas. 'Ah from Holland!’ klinkt het dan… "No no, i'm not from the flat country beneath the sea, I live in the South of Limburg, in the Dutch Mountains!" Herkenbaar? Lees het in zijn nieuwste blog.

I live in the Dutch Mountains!

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
01/19/2017 at 08:27. Facebook
Tom Dumoulin weet wel waar hij moet zijn voor de mooiste MTB-routes! Een van zijn favoriete stops: 't Hijgend Hert. Zelf ervaren? Bekijk alle MTB-routes in Zuid-Limburg op [ Bit.ly Link ]
VVV Zuid-Limburg
01/18/2017 at 09:39. Facebook
Volgens Pauline is de ‘low-energy maand’ achter de rug en is het tijd om te ontwaken uit een winterslaap. In haar nieuwe blog bespreekt ze de top 5 goede voornemens. Maar volgens haar ontbreekt de belangrijkste: ben tevreden en ervaar!

Goede voornemens, count your blessings en ervaar!

vvvzuidlimburg.nl
VVV Zuid-Limburg
01/17/2017 at 15:00. Facebook
Het is weer 'win een ticket-dag' bij VVV Zuid-Limburg! Maak kans op een dagentree voor 2 personen bij Thermae 2000. Like en reageer t/m aanstaande vrijdag op dit bericht en vergeet niet je contactgegevens te mailen naar marketing@vvvzuidlimburg.nl. Dag winterdip! Met wie wil jij graag genieten van een heerlijk wellnessdagje?

THERMAE2OOO
* Het mooiste uitzicht over het Zuid-Limburgse...
View details ⇨
VVV Zuid-Limburg
01/17/2017 at 12:18. Facebook
Nog even nagenieten van het weekend? SnowWorld Landgraaf is niet alleen van binnen wit... Bekijk de dronebeelden van dit stukje winterwonderland.

Lees meer over Snowworld Landgraaf: [ Bit.ly Link ]
VVV Zuid-Limburg
01/17/2017 at 09:04. Facebook
Receptie of party? Jo Cortenraedt bezoekt onder andere de nieuwjaarsreceptie van IBA Parkstad waarbij de zogeheten ‘Oloïde’ onthuld is bovenop de Wilhelminaberg die als een ‘Landmark’ zou gaan dienen. Gewaagd? Lees er meer over in zijn nieuwe blog!

Blog Jo Cortenraedt: receptie of party?

vvvzuidlimburg.nl
* Even weg van alle drukte...* Als je ergens écht de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg. Door de indrukwekkende natuur, inwoners die tijd en aandacht hebben voor anderen, de vele faciliteiten en religieuze erfgoeden is dit de ideale plek om te onthaasten. Bekijk het rijke aanbod en laat je inspireren!
Zóveel leuke uitjes in Zuid-Limburg!
Afgelopen week werden ‘De leukste uitjes van Nederland’ bekend gemaakt die gekozen zijn door de leden van de ANWB. Wij feliciteren GaiaZOO, Kasteelpark Born en de ZLSM met het winnen van een Award. Laat je inspireren en bekijk hier de leuke uitjes in de regio.

De leukste familie-uitjes in Zuid-Limburg. Plezier gegarandeerd!

bit.ly
Route van de Week: Natuurgebied Eijsder Beemden.
Deze route voert je door het prachtige gebied Eijsder Beemden. Het gebied ligt direct langs de Maas en is een groot rivieroeverreservaat dat wordt begraasd door een kudde koniks en galloways. Het bestaat uit graslanden, plassen, wilgenbossen en een heringericht groot grindgat.

Route van de Week: Natuurgebied Eijsder Beemden in Eijsden-Margraten

vvvzuidlimburg.nl
IT'S WKND, en het belooft een wit weekend te worden... Wat zijn jullie plannen? Geniet ervan!
Heerlijk opwarmen bij een kacheltje? Bij Boscafé 't Hijgend Hert staat de glühwein voor je klaar! Breng de slee mee en geniet van dit winterwonderland.

Bekijk hier waar je dit weekend nog meer kan opwarmen bij de openhaard. Wij hebben de leukste hotspots voor je op een rijtje gezet: [ Bit.ly Link ]