FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Wakker Dier
yesterday at 12:25. Facebook
Als jij vegetarisch gaat koken deze Kerst, dan zijn we ontzettend benieuwd naar je recept! Deel het hier en inspireer zo andere mensen!

Wakker Dier

wakkerdier.nl
Wakker Dier
12/08/2016 at 09:15. Facebook
Diervriendelijk vlees bestaat niet! Deze woorden hebben dan ook verkiezing 'weg met dat woord' gewonnen. Ben je het eens? Laat het horen met een Like!

'Hun' willen af van 'diervriendelijk vlees'

nos.nl
Wakker Dier
12/06/2016 at 10:02. Facebook
In het kerstassortiment van sommige supermarkten tref je kwartels.
Laat je niet misleiden! Ook al ligt het bij het 'wild' assortiment, het is geen wild. De dieren hadden een rotleven.

Undercover onderzoek kwartels

YOUTUBE.COM
Wakker Dier
12/05/2016 at 16:21. Facebook
Met slechts een paar eenvoudige ingrediënten, staat deze geroosterde Thaise pompoensoep van The Green Creator op tafel!
Wakker Dier
12/04/2016 at 08:30. Facebook
Supermarkt Lidl misleidt haar klanten over 'wild'. Lidl schrijft dat wild komt van dieren die in de wilde natuur leven. Maar het meeste wild had een rotleven in de vee-industrie. Wakker Dier diende een klacht in bij de Reclame Code Commissie en kreeg gelijk.
Lidl Nederland mag niet meer zo communiceren maar wil niet rectificeren.
Fijn weekend allemaal!
Groene stroom is soms helemaal niet groen maar rood... Kijk & huiver vanavond bij Rambam, 21.50 NPO3

Groene stroom opgewekt uit dode stierkalfjes

programma.vara.nl
Goed nieuws, lieve volgers: Jumbo Supermarkten stapt over op kalkoen met een Beter Leven ster! Het einde van de plofkalkoen komt langzaam in zicht!

De kalkoenen van Jumbo hebben nog niet het leven van deze Engelse scharrelkalkoenen, maar we gaan langzamerhand de goede kant op! Foto met dank aan Boers&Boers
Hoewel supermarkten al in 2013 beloofden het industrievarken in de ban te doen, staan de folders nog vol met deze ellende. Elke bakje keurmerkloos vlees met een ordinaire actiesticker is een bakje dierenleed!
Je moet maar durven! Een kilo plofkip op de voorpagina van je folder. Een dikke voor EMTÉ Supermarkten!
Deze verwarmende zoete aardappelcurry met rozijnen, cashews en kruidenrijst van Plantaardigheidjes is ideaal voor een koude herfstdag.
Wat een maandagochtend.... vannacht zijn 34.000 kippen verbrand in Wintelre. En de 174.000 eenden die gisteren zijn vergast hadden waarschijnlijk geen vogelgriep. Wat een ziek systeem....
O nee, vogelgriep! Dit keer worden er 180.000 eenden geruimd...

Vogelgriep op pluimveebedrijf Biddinghuizen

nos.nl
Heel fijn weekend allemaal!
Goed nieuws, er ligt steeds meer sterkip in het schap van de supermarkt! Uit onze steekproef blijkt dat inmiddels 27% van het assortiment een keurmerk heeft. Uiteraard gaan wij door met onze campagne totdat dit 100% is!

Lees hier het hele persbericht: [ Bit.ly Link ]
Verzekeraars beheren een grote pot geld en het is daarom belangrijk dat ze dat niet investeren in dierenleed! Bij welke verzekeraar zit jij?

Wat doen banken & verzekeraars met jouw geld?

eerlijkegeldwijzer.nl
Tijdens de herfstige dagen is deze tagliatelle van De Reizende Vegetariër een heerlijke maaltijd vol smaaksensaties. De aubergines combineren heel goed met olijven, tomatenpuree en de zongedroogde tomaten.
Brrrr, het is vandaag weer om in het hooi te kruipen en er niet meer uit te komen!