War Child Holland
War Child Holland
04/25/2017 at 20:34. Facebook
Wat was het een waanzinnige workshop dag met onze super zangcoach @BabetteLabeij voor de tv-avond 'Jij&Ik'. We love her! En natuurlijk de #jijenik koppels!
Kalinka Dekker
Odette Pieters
Treed in de voetsporen van Tooske, Danny, Jennie, Marcel, Judith en andere doorzetters. Doe mee aan de Kili-Challenge! Op donderdag 20 april om 19.30 uur is er een speciale infoavond bij ons op kantoor waarop je alles ontdekt alles deze uitdaging. Tijdens deze avond vertelt onder andere Tooske over haar Kili-avontuur. Op 1 mei is er ook een webinar. Meld je aan via onderstaande link!
Treed in de voetsporen van Tooske Danny Jennie Marcel Judith en andere

War Child Holland

warchild.nl
Kristy Van Lammeren
Anne Oosterbaan
Danny Wouters
Ouders&kinderen opgelet: nog een weekje te gaan om jullie aan te melden voor #jijenik! De inschrijving sluit 19 april om 23.59u. Dit onvergetelijke avontuur willen jullie niet missen! Ga nu naar [ Bit.ly Link ]
Kaylee Van Den Meerendonk
Elly de Vos
Patricia De Ruijter
For millions of children affected by war fantasy is often the only way to escape reality… #fantasyvsreality #batman Check out the video and help children affected by war: [ Bit.ly Link ]
Voor miljoenen oorlogskinderen is fantasie vaak de enige manier om even te ontsnappen aan de realiteit... #fantasyvsreality #batman Check de video en help oorlogskinderen. SMS 'Batman' naar 4333 en doneer daarmee 3 euro.
Aly Venema
Babs Hollanda
Ignace En Ineke Ntagengerwa
Vorig weekend is de Colombiaanse stad Mocoa in het hart getroffen door een zware aardverschuiving. Honderden inwoners werden in hun slaap overvallen door immense modderstromen. Zodra het gebied weer toegankelijk is, zal War Child ter plaatse zijn om psychosociale hulp, bescherming en onderwijs te bieden aan getroffen kinderen en gezinnen. War Child is in gedachten bij iedereen die getroffen is...
View details ⇨
Vorig weekend is de Colombiaanse stad Mocoa in het hart getroffen door

Mocoa, Colombia in het hart getroffen

warchild.nl
Caroline Arkenbout
Wil jij letterlijk sporten voor ontwikkeling en vrede voor kinderen in conflictgebieden? Ren jij samen met War Child de oorlog uit een kind? Check dan [ Bit.ly Link ] en schrijf je in voor de Dam tot Damloop 2017!
Wil jij letterlijk sporten voor ontwikkeling en vrede voor kinderen in conflictgebieden
Frederique Ravelli
Judith Brackel Bouwman
Een speciaal moment rondom 'Jij&Ik' hier op het War Child kantoor! Doen jullie ookmee met #jijenik? Check [ Bit.ly Link ]
Marielle van Meerwijk
Rob Williams
Frans Kroon
Hoe mooi om deze resultatenvideo van het Jeugdhelden-project van Right To Play The Netherlands en War Child Holland te delen op de Internationale Dag van Sport voor Ontwikkeling en Vrede! Zonder de steun van de deelnemers van Postcode Loterij hadden we dit niet voor elkaar gekregen. Namens alle kinderen die weer kunnen sporten en spelen, en namens hun helden, de jeugdleiders: DANK JULLIE WEL!
Vandaag is de Syrië-conferentie waarin meer dan 70 delegaties samenkomen over de situatie in Syrië. Tjipke Bergsma van War Child en Pim Kraan van Save the Children Nederland delen hun zorgen over de situatie van Syrische kinderen en roepen op tot psychosociale noodhulp. Wat vind jij dat er nodig is?
Vandaag is de Syriëconferentie waarin meer dan 70 delegaties samenkomen over de

'Houd de kinderen in Syrië buiten schot'

oneworld.nl
Janneke de Bruin
Anoushka Roso-Mast
Jeanette Wierenga
Wat worden we blij van alle inzendingen voor #jijenik! Heb jij je al opgegeven? Doe het zo snel mogelijk dan maak je kans om met de meeste views direct in de live tv-avond te komen.

Hier kun je trouwens alle inzendingen bekijken: [ Youtube.com Link ] Wie is jouw favoriet?
Wat worden we blij van alle inzendingen voor jijenik Heb jij je

Jij&Ik 2017 voor War Child - YouTube

youtube.com
Monique Altena
Lidy Schilder
Karin De Bruin-van Beek
Wat een fantastische actie voor War Child! Nederlandse componist Stephen Emmer is Home Ground begonnen om aandacht te vragen voor voortdurende conflicten in de wereld, en het werk van War Child voor kinderen in die gebieden. Dat doet hij samen met internationale artiesten zoals Ursula Rucker en Dwight Trible Music. Samen maken ze een album waarvan de opbrengsten naar War Child gaan. Ontdek...
View details ⇨
Wat een fantastische actie voor War Child Nederlandse componist Stephen Emmer is
Monique Altena
Hannah van Welzenis
De #jijenik aanmeldingen druppelen binnen. Ook Monic Hendrickx en haar dochter Javaj dagen jullie uit! Geef je nu op via [ Bit.ly Link ] en maak kans om voor 1x te stralen voor heel Nederland.
Kristy Van Lammeren
Sonja Werners
Caroline Marike
Herinner jij je de schattige kerstboompjes van Bagels & Beans nog? Vandaag nam War Child's actie-ambassadeur Tooske Ragas de cheque met geweldige opbrengst in ontvangst. #bigthanks
Herinner jij je de schattige kerstboompjes van Bagels Beans nog Vandaag nam

Fantastisch resultaat actie Bagels & Beans

bit.ly
Sammy Uprisers
Arie Van Hoof
Dinsdag maakte Google.org bekend het project ‘Can’t Wait To Learn’ van War Child met een ongelooflijke bedrag van 2,5 miljoen dollar te gaan steunen. Fantastisch nieuws, want dit betekent dat meer kinderen uit conflictgebieden in de toekomst kwaliteitsonderwijs kunnen volgen via tablets.
Dinsdag maakte Googleorg bekend het project Cant Wait To Learn van War

Google.org steunt e-learning van War Child voor oorlogskinderen

warchild.nl
20 Miljoen mensen in onder andere Zuid-Soedan lijden honger door conflict en aanhoudende droogte. Vooral kinderen en zieken zijn in acuut levensgevaar. Dit moet zo snel mogelijk stoppen! Een dikke like voor alle organisaties die zich hiervoor hard maken! [ Bit.ly Link ]
20 Miljoen mensen in onder andere ZuidSoedan lijden honger door conflict en

War Child bezorgd om hongersnood

bit.ly
Ank Kromhout
Corry Broeken
Hannah van Welzenis
Kunnen jullie ook zo mooi zingen als The Voice Kids NL winnares 2016 Esmee Schreurs & haar vader Marinus? Ga dan naar [ Bit.ly Link ] en meld jullie aan voor de tv-avond 'Jij&Ik'. Jullie maken kans om samen te stralen op een groot podium voor heel Nederland!
Zes jaar oorlog in Syrië. Samen met War Child UK zeggen wij #EnoughisEnough
Vandaag is het precies zes jaar geleden dat de oorlog in Syrië losbarstte. De grootste humanitaire crisis van de mensheid tot dusver. War Child Holland in Lebanon maakte deze video in één van onze Child Friendly Spaces. De kinderen werden gevraagd om - letterlijk - hun toekomst te tekenen.

De kinderen van Syrië zijn sterk, maar ze hebben onze steun hard nodig. Doneer nu via [ Bit.ly Link ]
Stem met je hart <3
Stem met je hart 3
Light and Life Ministries