FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
War Child Holland
yesterday at 14:28. Facebook
Het is vandaag de Internationale Dag van de Vrijwilligers. Wat zijn we trots op iedereen die zich vrijwillig inzet voor de hulp aan oorlogskinderen, hier in Nederland en wereldwijd. Dank jullie wel!
War Child Holland
12/03/2016 at 23:12. Facebook
Heb jij nog Air Miles over? Doneer ze dan via Air Miles Nederland aan War Child! Dank je wel!

HELP OORLOGSKINDEREN MET JE AIR MILES

bit.ly
War Child Holland
12/03/2016 at 09:08. Facebook
Een ijskoude voorbereiding op de #kilichallenge. Iceman Bart Biermans trainde onze kili-helden precies een week geleden om in een ijsbad te stappen. Met dank aan IJs2Go voor het gesponsorde ijs. Volg alle 77 kili-deelnemers via [ Bit.ly Link ]

77 kanjers beklimmen de Kilimanjaro in 2017 #kilichallenge

bit.ly
War Child Holland
12/01/2016 at 18:15. Facebook
Een nieuwe maand, een nieuwe missie. In december willen we met 10 Safe Spaces uit te breiden. Zodat duizenden gevluchte oorlogskinderen veilig kunnen zijn. Doe jij ook mee? Elk bedrag helpt!

Geef oorlogskinderen een #veiligeplek

bit.ly
War Child Holland
12/01/2016 at 14:48. Facebook
Quinty Misiedjan van de War Child Kidsclub is nu in het noorden van Oeganda om kinderen die ooit aan onze programma’s meededen (nu inmiddels volwassenen) te ontmoeten. Bijvoorbeeld Alex. Nieuwsgierig? Volg haar reis via Instagram: [ Instagram.com Link ]
War Child Holland
11/30/2016 at 19:37. Facebook
Speel mee en help! Voor elk verkocht kinderspeelgoed doneert de IKEA Foundation t/m 24 december 1 euro aan veilige speelplaatsen en speelprojecten voor kinderen in de armste samenlevingen ter wereld. Trots dat we onderdeel zijn van deze campagne! :)
Kom je uit de omgeving Ter Apel of ken je mensen daar? Klik dan op onderstaande link of tag degene die jij kent. We zijn hard op zoek naar vrijwilligers voor #teamup - het project van Unicef Nederland Save the Children Nederland en War Child Holland voor gevluchte kinderen in Nederland. Het zou te gek zijn als kanjers het team komen versterken!

Tover jij straks ook een lach op het gezicht van een gevlucht kind?

bit.ly
Welke challenge zou War Child moeten organiseren om jou in actie te laten komen voor oorlogskinderen? We zijn heel benieuwd naar jullie ideeën! Laat ze achter in de comments. #thinkalong
Vandaag is het de Internationale Dag van De Rechten van het Kind. Een ding is zeker: kinderen hebben het recht om te spelen. Trots dat we onderdeel zijn van de campagne van IKEA Foundation!
Syrische en Libanese kinderen voetbalden deze week samen met niemand minder dan ex-international en trainer Johan Neeskens. Johan: “Voetbal is de grootste sport in de wereld. Sport brengt mensen samen. En het maakt niet uit welke achtergrond je hebt.” Bekijk het verslag

met - KNVB Right To Play The Netherlands Unicef Nederland Ministerie van Buitenlandse Zaken

Oud-International Johan Neeskens bij voetbalproject in Libanon

bit.ly
Syrische en Libanese kinderen spelen samen voetbal. Een van de kinderen: "Ja, ik ben blij, omdat we met zijn allen spelen en we vrienden zijn. Er zijn mensen die echt naar ons om kijken en ons allerlei nieuwe dingen leren. We worden steeds beter in voetbal!"
We like! Jij ook?
Sinterklaas is bijna jarig, de Kerstman maakt zich klaar en 2017 staat alweer voor de deur. Kortom: de feestdagen komen eraan! Maak jouw feestdagen dit jaar extra bijzonder met War Child. Ontdek wat jij kunt doen voor oorlogskinderen en spread the word!

Help War Child tijdens de feestdagen

bit.ly
Vanavond speelt het Syrisch nationaal voetbalelftal een kwalificatiewedstrijd voor het WK in 2018. Samen spelen gaat ondanks oorlog gewoon door. Dat is wat we ook willen voor oorlogskinderen. Zie met eigen ogen hoe voetbal Syrische en Libanese kinderen dichter tot elkaar brengt!
74 kanjers gaan eind januari de Kili-Challenge aan. Een van de onderdelen in de voorbereiding: een inspirerend trainingsweekend in de Ardennen! Check de video en ontdek de bijzondere groep mensen die de Kilimanjaro gaan beklimmen voor War Child.

Veel dank aan Rex Media voor het camerawerk en de montage. De geluidsnabewerking is verzorgd door Earforce
Golf en War Child, een onverwachtse combinatie? Stichting Golf4Charity bewijst dat het een match made in heaven is. Voor het tweede jaar op rij organiseren Margot van Arum en Eric van de Rijdt een golftoernooi. De inschrijving is zojuist geopend, dus noteer 19 mei maar alvast in je agenda! [ Bit.ly Link ]

Golfen voor een veilige haven

bit.ly
Een vrolijke noot op deze sombere dag uit Libanon...Gevluchte Syrische kinderen maakten deze wollen poppetjes op een van onze Safe Spaces. Gewoon even de oorlog vergeten.
Elke maand kookt Suus op zaterdag de sterren van de hemel voor War Child. Zo combineert zij haar passie met haar missie: oorlogskinderen helpen. Ontdek hoe zij dit klaarstoomt en laat je inspireren! [ Bit.ly Link ]

Suus kookt de sterren van de hemel voor War Child

bit.ly
Wat wens jij voor een oorlogskind?
Ook felicitaties aan de winnaars van Broederliefde Nielson en Julian Jordan! Heel veel plezier vanavond tijdens de MTV NL Music Week!