FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
We Effect
12/04/2016 at 17:18. Facebook
Elias Tumwijukye är en av ungdomarna som vunnit pris för bästa affärsplan i vårt projekt för unga entreprenörer i Uganda. #postkodeffekten

Entreprenörskap blev Elias väg ur arbetslöshet

weeffect.se
We Effect
yesterday at 13:03. Facebook
Ge bort en gåva som gör gott för fler än mottagaren i jul. Armbanden är tillverkade av massajkvinnor i Tanzania, som får en inkomst och kan ställa mat på bordet till sina familjer. Välj bland många färger och modeller.

We Effect

weeffect.se
We Effect
12/01/2016 at 19:35. Facebook
Var med och förändra världen! Ge bort en framtid i julklapp för 100 kr. Gåvobeviset kan du vika ihop till en "framtidskaka", en sorts lyckokaka. Dela gärna!

Gåvobevis - en ljusare framtid

weeffect.se
We Effect
11/28/2016 at 13:30. Facebook
År 2016 ger du bort en framtid i julklapp för 100 kr. Det kan bli ögonblicket när allt förändras för en flicka som Faith Kimani.
We Effect
11/25/2016. Facebook
"Varje dag kommer en eller två grannar förbi och ber oss berätta hur man föder upp grisar. De ser hur bra det går för oss", säger Sin Nhung, jordbrukare i Kambodja. Läs berättelsen: [ Goo.gl Link ]
We Effect
11/23/2016. Facebook
Vilket ansvar har företag för urfolks rätt till mat och mark? Du som bor i Stockholm är välkommen på ett lunchseminarium 2/12 med Omar Jeronimo från Guatemala. OBS! Begränsat antal platser. Läs mer om seminariet och hur du anmäler dig: [ Goo.gl Link ]. På bilden Marina Pecher.
We Effect
11/21/2016. Facebook
Juliana Ngeno klämmer på trädtomaterna. Läs om hur hennes plantskola ger hopp om en ljusare framtid.

Julianas framtid är grön

weeffect.se
We Effect
11/20/2016. Facebook
Börjat planera julklapparna ännu? Genom Godhandling kan du handla hos 500 välkända nätbutiker. Vid varje köp kan du stödja We Effect, utan att det kostar dig en krona extra.

Godhandling

godhandling.se
We Effect
11/17/2016. Facebook
Anslut ditt Coop MedMera-betalkort till Bistånd På Köpet så avrundas slutsumman automatiskt uppåt till närmsta krona när du handlar. Tack vare ditt bidrag får fattiga människor verktyg för att själva skapa sig en bättre framtid. Läs mer om hur du ansluter dig: [ Bit.ly Link ]
We Effect
11/15/2016. Facebook
Vill du arbeta för en mer rättvis värld? Just nu söker vi en chef för enheten Kreation & Produktion och en ämnesansvarig för globala jordbruks- och markfrågor. Tagga en vän på jakt efter nytt jobb! #nyttjobb

Jobb och praktik | We Effect

weeffect.se
We Effect
11/14/2016. Facebook
En feministisk utrikespolitik är viktigare än någonsin efter USA-valet. Läs vår debattartikel i Smålandsposten.

Fattiga kvinnor måste skyddas mot Trump - Smålandsposten

smp.se
We Effect
11/12/2016. Facebook
Hylla pappa imorgon! Ge en gåva inför fars dag och skriv ut ett gåvobevis direkt på webben. Då stödjer du pappor runt om i världen som vill ta steget ur fattigdom.

Hyllningsgåva till någon du vill uppmärksamma | We Effect

weeffect.se
We Effect
11/09/2016. Facebook
GE FLER KVINNOR CHANSEN.
Hillary förlorade. Men hon var nära världens mäktigaste post. Tappa inte sugen nu. Det finns fortfarande så mycket på jorden som går åt rätt håll: mindre fattigdom, färre som hungrar, fler barn i skolan, mindre mödradödlighet.
Och tillsammans kan vi ge fler flickor och kvinnor chansen att vara med och förändra sin situation – och världen – på riktigt.
Det är först när...
View details ⇨
We Effect
11/09/2016. Facebook
GE FLER KVINNOR CHANSEN ATT BLI PRESIDENT I FRAMTIDEN.
Tillsammans kan vi skapa en mer jämställd och rättvis värld.
Sms:a WEEFFECT100 till 72900 så bidrar du med 100 kronor. På bilden Ester Njoki i Kenya.
We Effect
11/07/2016. Facebook
Hurra, nu har vi mer än 55 000 följare! Varje gång ni gillar, delar och kommenterar får fler upp ögonen för vårt arbete för en rättvis och hållbar värld. Så TACK till er! <3 #tillsammansmotfattigdom
We Effect
11/06/2016. Facebook
Det krävs inte mycket för att du ska göra stor skillnad - 59 kronor räcker till utsäde av torktåliga grödor för en familj i Malawi. Swisha din gåva till 123 691 61 34. Tack för ditt stöd!
På bilden Mary Seveni med barnen (från vänster) Dorothy Issa, Esita Saizi och Jakilili Mawila. Mer info om vårt arbete i Malawi: [ Weeffect.se Link ]
We Effect
11/05/2016. Facebook
Mu! Hälsningar från Kenya där We Effect bland annat arbetar tillsammans med mjölkbönder. Tack vare utbildning har bönderna ökat produktionen och förbättrat kvalitén på mjölken. De har också utbildats i jämställdhet, och kooperativet har nu fler kvinnliga medlemmar. På bilden Christine Mugure Munene, ordförande i Abogeta Dairy Farmers Society.
Ge en gåva till vårt arbete: [ Weeffect.se Link ]
We Effect
11/02/2016. Facebook
"Att börja odla drakfrukt har förbättrat min situation mycket", säger Sing Ni Chan i Kambodja. "Nu har jag en daglig inkomst när människor kommer hit och handlar".

2013 fick hon möjlighet att delta i en utbildning om drakfruktsodling finansierad av We Effect. Ett mikrolån från det lokala jordbrukskooperativet senare har Sing Ni Chan i dag 30 plantor.

"Det ger mycket mer pengar än att odla...
View details ⇨
We Effect
10/31/2016. Facebook
På jakt efter en present? I vår webbutik har vi fina saker som gör gott för fler än mottagaren. OBS! Enklast är att beställa från en stationär dator eller via mejl: givarservice@weeffect.se eftersom vår shop inte är optimerad för mobilen.

We Effect

weeffect.se
We Effect
10/29/2016. Facebook
Peace Matokwe visar stolt upp diplomet som hennes familj fått. De har vunnit första pris i tävlingen "Årets mjölkbonde" som vår partner Zimbabwe Association of Dairy Farmers utlyst. Familjen har bland annat tagit lån för att kunna utöka antalet kor och odlat eget foder så att korna får tillräckligt att äta. Läs mer om vårt arbete i Zimbabwe: [ Goo.gl Link ]
Foto: Annelie Alsbjer