Dankzij de verschillende hoekjes rond het huis en aan het zwembad kunnen de bewoners telkens op een andere manier van hun tuin genieten. Hoe de rest van hun tuin eruitziet, kun je vanaf 2/3 ontdekken in TUINEN Landelijke Stijl editie voorjaar 2017!

(realisatie: Jeroen Dewulf Tuinarchitectuur – fotografie: © Veronique De Walsche)
WONEN Landelijke Stijl
02/23/2017 at 12:40. Facebook
Harm-Jan is al de vierde generatie van dezelfde familie die woont in een boerderij uit 1890. De tuin kreeg recent een hedendaagse make-over. Het resultaat daarvan zie je vanaf 2/3 in een nieuwe editie van TUINEN Landelijke Stijl!

(realisatie: Rodenburg Tuinen – fotografie: © Jole Lemmens)
WONEN Landelijke Stijl
02/22/2017 at 09:40. Facebook
Door het huidige weerbeeld zou je het misschien vergeten, maar heel lang duurt het niet meer voor de lente begint. Hoog tijd dus voor een nieuwe voorjaarseditie van TUINEN Landelijke Stijl. Die ligt vanaf 2/3 in de winkels, met onder meer een reportage over deze prachtige tuin.

(realisatie: Tuinonderneming Monbaliu – fotografie: © Veronique De Walsche)
WONEN Landelijke Stijl
02/20/2017 at 07:56. Facebook
Een van onze leukste herinneringen van vorig jaar: ons druk bezochte inspiratiehuis op de vt wonen&design beurs. Wandel samen met ons nog eens virtueel door het huis!

Van 3 tot en met 8/10 zijn we trouwens opnieuw van de partij in de RAI Amsterdam. Hoe en wat, daarover kunnen we je pas later meer vertellen, maar kruis deze data alvast in je agenda aan!

WONEN Landelijke Stijl op de vt wonen&design beurs 2016

360.vtwonen.nl
Duizenden lezers van WONEN Landelijke Stijl ontvangen vandaag onze maandelijkse nieuwsbrief.
Wil jij graag ook extra inspiratie, leuke acties en exclusieve wedstrijden ontvangen? Schrijf je dan hier gratis in: bit.ly/1IGKbFG
Valentijn vergeten? Of gewoon op zoek naar wat extra romantiek?
Met deze items uit onze webshop haal je meteen wat extra liefde in huis!

Meer inspiratie: wonenlandelijkestijl.com/shop

Afgebeelde items:
1. houten wandspiegel Clayre & Eef (€ 29,99)
2. set van 3 ovenschalen Ib Laursen (€ 17,85)
3. theedoos Clayre & Eef (€ 14,95)
4. dienblad Timzowood Living (€ 35)
Ondertussen zitten we aan meer dan 3.000 volgers op Instagram.
Volg ons ook via instagram.com/wonenlandelijkestijl voor een unieke blik achter de schermen, extra inspiratie, sneak previews ...
Wil je ook graag jouw interieur delen met andere fans van WONEN Landelijke Stijl? Mail dan enkele foto's naar facebook@epn.sanomamedia.be met als onderwerp 'Lezers delen hun interieur'!
Last call!
Wil je nog graag deel uitmaken van ons tijdschriftenpanel? Schrijf je dan nu snel in!

Home & Deco-panel

s.datastories-research.net
Voor ons volgende nummer (te koop vanaf 19/3) kunnen we alvast verklappen dat we Engeland gaan verkennen. Zo kijken we binnen in dit prachtige oud-herenhuis in Londen, gaan we woonshoppen in Londen en ontdekken we een prachtige cottage in de Cotswolds.
Hebben jullie ook een favoriet plekje in Engeland?
In editie februari-maart 2017 tonen we dat een landelijke woonstijl niet kleurloos hoeft te zijn.
Welk kleurenpalet is jullie favoriet? De zachtroze accessoires van J-Line (foto midden), de natuurlijke tonen van Pomax (foto links) of de grafische patronen van Riverdale (foto rechts)?
Meer items in deze sfeer vind je in editie februari-maart 2017, het nummer dat nu in de winkels ligt!
Meer of minder binnenkijkreportages? Bepaalde onderwerpen die nog ontbreken? Tips voor de redactie?
Wat je ook over WONEN Landelijke Stijl te vertellen hebt: wij zijn benieuwd. Sluit je aan bij ons Home & Deco-panel en help ons om ons blad nóg beter te maken!

Home & Deco-panel

s.datastories-research.net
De afgelopen maanden hebben we al gemerkt dat jullie het leuk vinden om te weten waar andere lezers van WONEN Landelijke Stijl mee bezig zijn. Daarom starten we vanaf editie april-mei 2017 met een nieuwe rubriek, waarbij we de mooiste foto's van onze fans op Instagram laten zien.
Ons volgende nummer staat volledig in het teken van kleur. Zin om deel te nemen aan deze nieuwe rubriek? Volg dan...
View details ⇨
We stellen met plezier vast dat al heel wat mensen zich aangesloten hebben bij ons Home & Deco-panel. Wil jij ook je mening kwijt over WONEN Landelijke Stijl? Schrijf je dan zeker in!

Home & Deco-panel

s.datastories-research.net
Meer dan 111.000 fans, die kunnen we uiteraard niet negeren. Heb jij iets te vertellen over WONEN Landelijke Stijl, positief of negatief? Word dan nu lid van ons Home & Deco-panel!

Home & Deco-panel

s.datastories-research.net
Morgen is het zover, dan ligt de nieuwe editie van WONEN Landelijke Stijl in de winkels! Daarin ontdek je onder meer een prachtige binnenkijkreportage over het huis van Thijs en Marjolein, die hun keuken als het hart van hun woning beschouwen.

(realisatie: RhijnArt Keukens - fotografie: © Jole Lemmens)
Net binnen op onze redactie: de nieuwe WONEN Landelijke Stijl! Vanaf overmorgen ligt dit nummer in de winkels!
Comfortabele zitmeubelen zijn onmisbaar in een landelijk interieur. Daarom besteden we er in editie februari-maart 2017 extra aandacht aan in de vorm van een inspirerend shoppingdossier. Te koop vanaf overmorgen!

(fotografie: © Anneke Gambon)