Deze aankondiging gezien in de nieuwe WONEN Landelijke Stijl?
Binnenkort meer nieuws hierover!
WONEN Landelijke Stijl
03/20/2017 at 08:55. Facebook
De volgende editie van onze nieuwe rubriek 'Gezien op Instagram' staat volledig in het teken van het buitenleven.
Volg ons via instagram.com/wonenlandelijkestijl, plaats voor 10/4 een foto die laat zien hoe jij je tuin, je terras of het buitenleven beleeft en plaats de hashtag #wls_outdoor bij de foto.
Wie weet verschijnt je foto dan wel in ons zomernummer!
WONEN Landelijke Stijl
03/18/2017 at 08:00. Facebook
Vandaag en morgen is je laatste kans om het inspiratiehuis van onze collega's van Stijlvol Wonen te bezoeken op de beurs Inside Out in Gent (BE).
Bestel je gratis tickets via onderstaande link!

Gratis naar de beurs Inside Out in Flanders Expo, Gent (BE)!

bit.ly
WONEN Landelijke Stijl
03/16/2017 at 12:44. Facebook
Onze collega's van Stijlvol Wonen hebben een prachtig inspiratiehuis gebouwd op de beurs Inside Out, de opvolger van Sfeer.
Wil je dit live gaan bekijken? Dat kan als WONEN Landelijke Stijl-lezer helemaal gratis via deze link: bit.ly/inside-out-gent
De beurs is nog open op 17, 18 en 19 maart in Flanders Expo in Gent (BE)!

Gratis naar Inside Out in Gent (BE)!

bit.ly
WONEN Landelijke Stijl
03/16/2017 at 09:52. Facebook
WONEN Landelijke Stijl
03/16/2017 at 09:41. Facebook
Wie herkent dit bureau? Het stond al in het vorige huis van Nancy dat enkele jaren geleden in WONEN Landelijke Stijl pronkte. Ze gaf de tafel een nieuwe look en gaf er een mooi plekje aan in haar nieuwe woning. Die woning kun je vanaf morgen uitgebreid bekijken in editie april-mei 2017!

(realisatie: The Power of Paint – fotografie: © Jole Lemmens)
Overmorgen ligt editie april-mei 2017 in de winkels. Dan ontdek je meteen ook welke foto's onze redacteur Bert gekozen heeft voor onze gloednieuwe rubriek 'Gezien op Instagram'.
Wil je zelf deelnemen aan onze volgende oproep? Houd dan zeker ons Instagram-account (instagram.com/wonenlandelijkestijl) in de gaten!
Hoofdredactrice Tinneke vindt het niet zo evident om haar lievelingskleur te benoemen. "Het geel van zonnebloemen, het zachte paars van lavendel, pastelroze snoepjes, frisse lentebloesems: ik vind het allemaal mooi." Kleuren zijn er alvast meer dan genoeg in ons nieuwste nummer dat vanaf donderdag (16/3) verkrijgbaar is!

(fotografie: © Sarah Van Hove)
Op zoek naar rust op een zondag zoals deze? Misschien kan dat wel in de B&B van Dana, waarin mooie, natuurlijke materialen voor zich spreken. Ontdek alles over dit logeeradres vanaf 16/3 in editie april-mei 2017 van WONEN Landelijke Stijl!

(locatie: B&B De Zil – fotografie: © Bieke Claessens)
Tanja en Evert zagen het cascopand naast het water, maar ook naast een drukke weg, in eerste instantie niet zitten. Toch kochten ze het en maakten ze er hun droomhuis van. Hoe dat er precies uitziet, zie je vanaf 16/3 in de nieuwe editie van WONEN Landelijke Stijl!

(realisatie: Braamhorst Interieurs – fotografie: © Anneke Gambon)
Altijd al willen logeren in een authentieke cottage in de Engelse Cotswolds? Dat kan in Bank Cottage in het dorpje Ablington. Vanaf 16/3 laten we je hier binnenkijken in een prachtige reportage.

(locatie: Bank Cottage – fotografie: © Rosanne van Cruijningen)
Styliste Cathelijne Vaarkamp van Woonwinkel De Potstal reageerde enthousiast toen we haar vroegen om een landelijke woonkamer een kleurrijke make-over te geven. Hier zie je haar al zitten in een antieke stoel die ze geherstoffeerd heeft, de rest van de woonkamer zie je vanaf 16/3 in WONEN Landelijke Stijl!

(fotografie: © Anneke Gambon)
In editie april-mei 2017 besteden we uitgebreid aandacht aan Engeland. Zo logeren we in een authentieke cottage, bezoeken we de mooiste dorpen van de Cotswolds en gaan we op zoek naar de leukste winkeladresjes in Chelsea. Daarnaast kijken we ook binnen in dit prachtige landhuis in hartje Londen. Dat alles vanaf 16/3 in de nieuwe WONEN Landelijke Stijl!

(realisatie: House of Porters, Old...
View details ⇨
We vroegen stylistes Kristel van Leeuwen, Marie Masureel en Leoniek Boers om elk een badkamer in een andere stijl aan te kleden. Het resultaat én hun tips delen ze in het nieuwe nummer, dat vanaf 16/3 te koop is.

(fotografie: © Bieke Claessens)
Mary en Anton kochten hun huis ruim 30 jaar geleden als starterswoning, maar ze bleven er wonen en vervulden er intussen al hun woonwensen. Dit overdekte terras was een van hun recentste verwezenlijkingen. De rest ontdek je vanaf 16/3 in editie april-mei 2017!

(fotografie: © Jole Lemmens)
Het aftellen kan beginnen, want nog exact 11 dagen en dan ligt de nieuwe WONEN Landelijke Stijl in de winkels. Op dat moment krijgen jullie ook te zien welk interieur schuilgaat achter deze prachtige poort.

(realisatie: Xavier Donck – fotografie: © Jonah Samyn)
Nu te koop: TUINEN Landelijke Stijl editie Voorjaar 2017!

In dit nummer:
11 landelijke tuinen in woord en beeld;
tips voor een landelijke sfeer in iedere tuin;
onze selectie van het mooiste buitenmeubilair;
en nog veel meer!
In haar vrije tijd doet de eigenares van deze woning niks liever dan haar handen uit de mouwen steken in de kleurrijke bloemenborders van haar tuin. Die borders en de rest van de tuin brengen we uitgebreid in beeld in de nieuwe editie van TUINEN Landelijke Stijl, die vanaf morgen in de winkels ligt!

(realisatie: Magy Sools – fotografie: © Bieke Claessens)
Een gezellige landelijke sfeer kun je in elke tuin creëren, ongeacht de grootte. Daarom geven we in het nieuwe nummer van TUINEN Landelijke Stijl concrete tips om zowel in kleine, middelgrote als grote tuinen mee aan de slag te gaan. Ontdek ze allemaal vanaf overmorgen!

(locatie: BoGarden – fotografie: Stefanie De Neve en Marie Houttequiet)