WONEN Landelijke Stijl
01/18/2017 at 07:17. Facebook
Morgen is het zover, dan ligt de nieuwe editie van WONEN Landelijke Stijl in de winkels! Daarin ontdek je onder meer een prachtige binnenkijkreportage over het huis van Thijs en Marjolein, die hun keuken als het hart van hun woning beschouwen.

(realisatie: RhijnArt Keukens - fotografie: © Jole Lemmens)
WONEN Landelijke Stijl
01/17/2017 at 15:47. Facebook
Net binnen op onze redactie: de nieuwe WONEN Landelijke Stijl! Vanaf overmorgen ligt dit nummer in de winkels!
WONEN Landelijke Stijl
01/17/2017 at 08:14. Facebook
Comfortabele zitmeubelen zijn onmisbaar in een landelijk interieur. Daarom besteden we er in editie februari-maart 2017 extra aandacht aan in de vorm van een inspirerend shoppingdossier. Te koop vanaf overmorgen!

(fotografie: © Anneke Gambon)
WONEN Landelijke Stijl
01/16/2017 at 10:48. Facebook
Willy en Mike ruilden hun rijtjeshuis in voor een fijne twee-onder-een-kapwoning. Die ademt vandaag een stoere, sobere sfeer uit. Meer zien? Ga dan vanaf 19/1 zeker op zoek naar de nieuwe editie van WONEN Landelijke Stijl!

(fotografie: © Anneke Gambon)
WONEN Landelijke Stijl
01/15/2017 at 14:08. Facebook
Sanne koos een hedendaags interieur voor haar koetshuis uit 1903. De keuken licht alvast een tip van de sluier, op de rest van het interieur is het nog even wachten tot donderdag, want dan ligt editie februari-maart 2017 van WONEN Landelijke Stijl in de winkels!

(realisatie: Arjan Lodder Keukens & Interieur - fotografie: © Anneke Gambon)
WONEN Landelijke Stijl
01/14/2017 at 10:05. Facebook
Na 15 jaar komen Carola en Michel nog altijd graag thuis in hun destijds nieuwgebouwde boerderij. Waarom dat precies zo is, vertellen ze graag in de nieuwe WONEN Landelijke Stijl, die vanaf 19/1 in de winkels ligt!

(realisatie: De Opkamer - fotografie: © Bieke Claessens)
WONEN Landelijke Stijl
01/13/2017 at 08:02. Facebook
In drukke tijden als deze kan het enorm deugd doen om af en toe tijd voor jezelf te nemen. 'Slow living' en 'me-time' staan daarom centraal in editie februari-maart 2017 van WONEN Landelijke Stijl. In onze binnenkijkreportages én in een uitgebreid stylingdossier geven we tal van tips voor echte qualitytime. Te koop vanaf 19/1!

(realisatie: 't Achterhuis - fotografie en styling: © Sarah Van...
View details ⇨
Een landelijke keuken, een barokke eetkamer, een strakkere tv-hoek en een zithoek in Engelse stijl: de bewoners brachten het allemaal samen in hun droomhuis aan de Belgische kust. Ontdek hun verhaal vanaf 19/1 in editie februari-maart 2017!

(realisatie: Frank Tack en Architectuurbureau Bart François - fotografie: © Jonah Samyn)
Stijn en Rianne woonden al negen jaar in hun boerderij, maar voelden zich er toch nooit écht thuis. Tot ze voor een metamorfose kozen en alles in z'n plooi viel. Benieuwd naar het resultaat? Nog even geduld tot volgende week donderdag, want dan is de nieuwe WONEN Landelijke Stijl er!

(realisatie: Atelier op Zolder en woon(T)huis Interieurstyling - fotografie: © Anneke Gambon)
Voor hun nieuwbouwwoning hadden de bewoners grote, symmetrische ruimtes voor ogen. Qua grootsheid kan deze traphal alvast tellen. De rest kunt u vanaf 19/1 ontdekken in de nieuwe WONEN Landelijke Stijl!

(realisatie: K.W. Van Bladel en Crejalee - fotografie: © Bieke Claessens)
Een appartement met een schuine wand? Dat zag Alie aanvankelijk niet zitten. Toch slaagde ze erin hier een warme sfeer in te creëren. Zodanig gezellig zelfs dat ze er vanaf 19/1 mee te zien is in editie februari-maart 2017 van WONEN Landelijke Stijl!

(fotografie: © Anneke Gambon)
Marc en Josje leven voor antiek, vooral uit de 17de en 18de eeuw. Dat levert onder meer dit prachtige plaatje op. Ook de rest van hun interieur is een absoluut pareltje. Bekijk het vanaf 19/1 in een nieuw nummer van WONEN Landelijke Stijl!

(realisatie: Park99 - fotografie: © Anneke Gambon
Op een winterse dag zoals vandaag kan een mooie sneak peek ons misschien wel verwarmen. Dineke en Job zochten een huis met veel werk aan, waar ze met hun eigen creativiteit hun eigen stempel op konden drukken. Ze hebben het gevonden, en meer nog: vanaf 19/1 staan ze ermee te pronken in de nieuwe WONEN Landelijke Stijl!

(fotografie: © Anneke Gambon)
Tessa woonde jarenlang in een huurhuis waar ze niks aan mocht veranderen. Toen ze eindelijk haar eerste huis kon kopen, creëerde ze meteen de sfeer waar ze al jarenlang van droomde. Hoe dat er precies uitziet? Ontdek het vanaf 19/1 in WONEN Landelijke Stijl februari-maart 2017!

(fotografie: © Anneke Gambon)
Nog exact 2 weken geduld, want op 19/1 ligt de nieuwe WONEN Landelijke Stijl in de winkels! Daarin nemen we onder meer een kijkje in de vakantiewoning De Peirdestal in het Vlaamse Pittem.

(fotografie: © Claude Smekens)
Onze Instagram-pagina telt intussen al meer dan 2.000 volgers. Check ook instagram.com/wonenlandelijkestijl voor extra inspiratie!
We wensen jullie een prettig kerstfeest en fijne feestdagen toe!

Tinneke en het team van WONEN Landelijke Stijl
De winnaars van onze fotowedstrijd zijn bekend. Proficiat Elke, Mieke, Kevin/Jessica, Valerie en Valentine: jullie ontvangen binnenkort een set met luxueuze tafellopers van Scapa Home!

Niet gewonnen? We geven nog prijzen weg, zoals 1.000 euro shoptegoed bij 't Achterhuis. Deelnemen kan hier: qlic.it/265068