FBVideoDownloader.info is a facebook video downloader online, this tool helps you download facebook videos by grabs direct links to download and save for free
Tyfonen Haima drabbade Filippinerna under oktober och orsakade stor ödeläggelse. Många tvingades fly med sina djur. Vi skickade snabbt dit ett team för att ge hjälp till djur i nöd: [ Bit.ly Link ]
I Peru sjönk temperaturen under -24 grader i vintras. Urinvånarna är beroende av sina alpackor men kunde inte hitta mat åt dem eller skydda djuren från den isande vinden. Vi tog oss till de mest utsatta områden för att ge djuren mat och bygga vindskydd.
I oktober drabbades nordöstra Filippinerna av två tyfoner på en vecka. Dr Bernard Bernardo ingick i teamet som räddade denna ko.
Här kan du läsa mer om vårt arbete för djuren som drabbats av tyfonerna på Filippinerna: [ Bit.ly Link ]
Dessa kycklingar tillbringar hela sitt korta liv hopträngda i små, trånga burar. De har inget val utan måste stå eller sitta på ett hårt plastgolv, ofta täckt av deras egen avföring. Smärtsamma benproblem, förlamningar och even dödsfall är alltför vanliga.

Dags att kräva förändring! SKRIV UNDER NAMNINSAMLINGEN: [ Bit.ly Link ]
Idag öppnas den första luckan i vår adventskalender. Vi inväntar dopparedagen med 24 bilder på djur som räddats från naturkatastrofer. Ecuador drabbades av en svår jordbävning i april. Denna duva flög till ett djurhem och stannade kvar. Hon gillar att sitta stilla och sjunga för de sjuka djuren. Hon döptes till Julia, den vårdande duvan.
Nu har FN bestämt att djuren ska räknas både under katastrofer och i arbetet med att förhindra dem! Det har vi arbetat för i flera år och är ett stort genombrott.

Viktigt framsteg i FN för djuren som drabbas av katastrofer

worldanimalprotection.se
Djuren i Costa Rica behöver vår hjälp efter att orkanen Otto har ödelagt delar av landsbygden. Du kan stödja vårt arbete genom att swisha en gåva till 9001744. Den går till vårt pågående arbete för att skydda och hjälpa djur som har drabbats av katastrofer.

Vi ska hjälpa 70 000 djur efter orkanen i Costa Rica

worldanimalprotection.se
Kan du tänka dig att leva så här? Tusentals kycklingar som trängs ihop i stålburar, rad på rad. De är avlade för att växa så snabbt att deras lungor, hjärtan och ben kämpar för att klara av ansträngningen. Varje ögonblick i deras korta 42-dagarsliv är eländigt.

Uppmana sju globala snabbmatsföretag att föregå med gott exempel och förbinda sig att inte ha kött från burkycklingar på menyn. SKRIV...
View details ⇨
Vaktpatruller som ska skydda tigrar från fällor och tjuvjägare är effektiva. Men straffen för tjuvjägarna är så milda att de inte blir avskräckta. Det visar en ny studie:

Milda straff för tjuvjägare underminerar skyddet för tigrar

worldanimalprotection.se
Dansbjörnarnas liv är en levande mardröm. Björnungar rövas från sin mamma i naturen och tränas med våld och smärta för att lära sig dansa. Vi har tidigare stoppat den här brutala traditionen i flera länder. Nu är det dags att sätta stopp för den även i Pakistan.

Du kan hjälpa oss att rädda björnarna och ge dem ett nytt liv i vårt trygga reservat. GE EN GÅVA IDAG: Swisha till 9001744 eller...
View details ⇨
På Asiens största boskapsmarknad säljs även elefanter illegalt. Vi har krävt att delstatens högsta minister ser till att försäljningen upphör:

Den illegala handeln med elefanter på boskapsmarknader måste upphöra

worldanimalprotection.se
Låt inte slaktkycklingar lida i det fördolda. Skriv på vår namninsamling nu och uppmana snabbmatskedjorna Burger King, Pizza Hut, Domino's Pizza, KFC, Starbucks, Nando's och Subway att hålla kött från kycklingar i bur borta från menyn. SKRIV UNDER HÄR: [ Bit.ly Link ]

Change for chickens - agera nu!

worldanimalprotection.se
Vårt pilotprojekt där vi utbildat rumänska skolbarn i hur hundar vill tas om hand gick lysande. Nu ska skolor i hela Rumänien få utbildningen:

Nu ska skolbarn i hela Rumänien få lära sig mer om hundar

worldanimalprotection.se
Du har väl inte missat årets julklapp?
Beställ ett fint gåvobevis att ge bort till nära och kära och låt årets julklapp göra gott för världens djur. BESTÄLL HÄR: [ Bit.ly Link ]

Senast den 15 december behöver vi din beställning om du vill att vi skickar den på post, och senast den 20 december om du vill ha den som PDF på mail. Var gärna ute i god tid!
Stanken, oväsendet och åsynen av tusentals kycklingar som är hopträngda i gallerburar är tillräckligt för att få vem som helst att tappa aptiten. De hålls i trånga, smutsiga burar under hela sitt korta liv.

Uppmana snabbmatsjättarna Burger King, Pizza Hut, Domino's Pizza, KFC, Starbucks, Nando's och Subway att hålla kött från kycklingar i bur borta från menyn. SKRIV UNDER HÄR: [ Bit.ly Link...
View details ⇨
"Kalla mig björnolog!" Madeeha är zoolog på vår samarbetsorganisation BRC i Pakistan. Att säga att hon älskar sitt jobb och björnarna är verkligen ingen överdrift.

Madeeha är passionerad över sitt jobb på björnreservatet

worldanimalprotection.se
Erikas räddade älgkalven Emma trots att han blev uppmanad att "låta naturen ha sin gång". Nu besöker Emma sin räddare varje dag. Glad fredag!

Emma räddades av en djurvän som liten – nu kommer hon och hälsar på honom varje dag

msn.com
Puuuh - god fredagsnyhet: Finansutskottet godkänner att offentlig upphandling får ställa krav på djurskydd enligt svensk lagstiftning: [ Atl.nu Link ]
Låt årets julklapp bli en djurklapp!

Nu kan du beställa fina julgåvobevis att ge bort som julklapp och samtidigt göra gott för världens djur. BESTÄLL HÄR: [ Bit.ly Link ]

Julgåvobevisen brukar vara mycket populära så var gärna ute i god tid för att vi ska hinna med. Senast den 15 december behöver vi din beställning om du vill att vi skickar den på post, och senast den 20 december om du vill...
View details ⇨