Vad tror ni, kan detta vara en lösning även för Sveriges slakterier?

Djurplågeri ska stoppas med kameror

atl.nu
Vad önskar sig björnar mest av allt? Att klättra i träd, själva leta efter sin mat, simma och gå i ide på vintern. Det är vad deras instinkter säger åt dem att göra. Men för fem björnar i byn Fantanele i Rumänien är inget av detta möjligt - en privatperson håller dem inspärrade i burar under usla förhållanden.

Vi kräver att den rumänska regeringen ingriper och konfiskerar björnarna. Stöd vår...
View details ⇨
Reptiler är sällan särskilt älskade djur. De ses som enkla och primitiva. Men deras beteende och behov är mer komplext än man kan tro och förstås varierar det stort mellan olika arter.

Reptiler som husdjur? Kamouflage, komplext beteende och familjeliv

worldanimalprotection.se
Jaguaren Curubanda och puman Bruno är några av djuren som reservatet Las Pumas har räddat. När djuren riskerade svält efter orkanen Otto har vi gett dem mat:

Vi hjälper vilda djur som riskerar svält i Las Pumas

worldanimalprotection.se
Det finns fortfarande några fina väggkalendrar för 2017 kvar! En kalender kan bli din om du ger en gåva här på 180 kronor eller mer. GE EN GÅVA: [ Bit.ly Link ]

Stoppa djurmisshandel. Ge en gåva och få en väggkalender från World Animal Protection

bidra.worldanimalprotection.se
Sedan 1998 har vi räddat 94 björnar i Rumänien från eländiga liv i fångenskap och gett dem nya liv i ett grönskande skogreservat. Där ser vi att björnarna återfår livslusten och blir starka och glada igen efter ett eländigt liv i fångenskap.

Nu behöver vi din hjälp för att kunna rädda ytterligare fem björnar, som hålls olagligt inspärrade av en privatperson. Stöd vår insats - skriv under här:...
View details ⇨
I dag är det sju år sedan som den värsta jordbävningen någonsin drabbade Haiti. Över 100 000 djur fick hjälp:

Till minne av Haiti, sju år efter den förödande jordbävningen

worldanimalprotection.se
I Indien hålls många mjölkkor i fruktansvärda förhållanden. Medvetenheten om hur korna har det är liten men viljan att förbättra för korna är stor, visar en enkätundersökning som vårt kontor i Indien genomfört:

People in India deeply concerned about welfare of dairy animals | Oye! Times

oyetimes.com
Hjälp oss rädda björnarna i Fantanele i Rumänien! Ägaren kan inte få fortsätta bryta mot lagen utan att det får konsekvenser. Vi behöver din underskrift för att kunna sätta press på myndigheterna.
Skriv under nu: [ Bit.ly Link ]

Befria björnarna

worldanimalprotection.se
Har du gett ett nyårslöfte om att hjälpa djur? Här har du förslag på saker som gör skillnad. Ge oss gärna fler tips.

Gör skillnad för djuren under 2017

worldanimalprotection.se
2016 var ett år då vi uppnådde stora saker för djuren. På filmen kan du se några av dem. Utan er hade det inte varit möjligt, så vi säger stort TACK!
Vad uppnådde vi för djuren under förra året? Läs mer och se filmen om våra framgångar här:

Stora framsteg för djuren under 2016

worldanimalprotection.se
Kina, som omsätter 70% av allt elfenben i världen, förbjuder handeln med och förädling av elfenben redan i mars i år!

The country that trades 70 per cent of the world's ivory is completely banning it

independent.co.uk
I vårt rumänska björnreservat kan temperaturen sjunka ner till -30 grader. Nu kan du se vad björnarna hittar på i reservatet - live via webcam!

Hjälp oss att även få de fem björnarna från Fantanele till reservatet, så att de också kan få det goda björnliv som de förtjänar.
Skriv under här: [ Bit.ly Link ]

SANCTUARUL DE URSI - ZARNESTI

You are watching live the bears in the Libearty sanctuary! Read the most recent news about the animals that we save, on ampbears.ro/en. Urmariti imagini live...

YOUTUBE.COM
Kycklingraser som växer i mer naturlig takt, större utrymme och förbättrade livsmiljöer med naturligt ljus.Den stora amerikanska kafékedjan Panera gör insatser för att förbättra för kycklingarna!

Stor kafékedja förbättrar välfärden för kycklingar

worldanimalprotection.se
"De befintliga reglerna ska se till att varken människor eller djur orsakas lidande, men det fungerar inte." Vår generalsekreterare Roger Pettersson skrev till ministern för att be honom se över reglerna för fyrverkerier:

Gamlebybon skrev till ministern

vt.se
En man i Rumänien håller fem björnar olagligt inspärrade. Vi vill ge dem ett nytt liv i Europas största björnreservat i Zarnesti. Kräv att myndigheterna konfiskerar björnarna – skriv under nu: [ Bit.ly Link ]
Gott nytt år! Vi vill finnas med dig under hela 2017 - vill du vara med oss? Ge en gåva här på 180 kronor eller mer så får du vår fina väggkalender med fina bilder på djuren vi kämpar för. GE EN GÅVA HÄR: [ Bit.ly Link ]
En swimmingpool för elefanter! Om man nu ska titta på vilda djur i fångenskap ska de väl i alla fall få ha roligt ibland? Tack Maria Ekdahl för tipset och gott nytt år alla!

Läs mer om vårt arbete för vilda djur i underhållning: [ Bit.ly Link ]
2016 kommer snart att övergå till 2017. Vi vill passa på att tacka för året som har gått och hoppas att ni får ett djurvänligt och härligt nytt år!