Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
“Stop gjuhës seksiste”, “Të drejtat e grave janë të drejtat e njeriut”, “Ngrit zërin kundër dhunës”.
Stop gjuhës seksiste Të drejtat e grave janë të drejtat e njeriut

Marsh protestues i grave kundër Trump dhe gjuhës seksiste (VIDEO)

zeri.info
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Vizitorët të cilët ia mësyjnë shpateve të Brezovicës po përballen me jo pak vështirësi.
Vizitorët të cilët ia mësyjnë shpateve të Brezovicës po përballen me jo

Brezovicë: Masa të shtuara të sigurisë për vizitorët (VIDEO)

zeri.info
Erduan Shabani
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
CNN, publikon fotografinë nga Prishtina!
CNN publikon fotografinë nga Prishtina
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Tensionet në atë kohë kishin të bënin me gjyqin ndaj pesë minoritarëve, anëtarë të Organizatës Omonia, të arrestuar nga ish-SHIK-u i Bashkim Gazidedes për veprimtari antikombëtare
Tensionet në atë kohë kishin të bënin me gjyqin ndaj pesë minoritarëve

Dokumenti i CIA-s: Më 1994, SHBA i druhej një krize greko-shqiptare

zeri.info
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
15 shkurti është dita e shtetësisë së Republikës së Serbisë. Përfaqësuesit e serbëve në vend, në përkrahje nga ata të Qeverisë së Beogradit, synojnë që në të njëjtën datë ta bëjnë edhe Asociacionin e Komunave me shumicë serbe në Kosovë.
15 shkurti është dita e shtetësisë së Republikës së Serbisë Përfaqësuesit e

Lista Serbe shantazhon institucionet (Video)

zeri.info
Ceni Sylejmani
Dardan Osmani
Xhelili Fatbi
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Më poshtë mund t’i lexoni disa nga mënyrat që mund t’i praktikoni gjatë kohës sa lexoni, në mënyrë që t’i mbani mend gjërat pasi mbyllni librin.
Më poshtë mund ti lexoni disa nga mënyrat që mund ti praktikoni

Si t'i mbani mend gjërat që i lexoni?

zeri.info
Albina Ina
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Emanuela Bitri
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Im atë kishte respekt për presidentin Clinton, për atë ç’ka ai bëri për Kosovën, por ishte entuziast edhe për presidentin e ri. “Familja Bush është mike e shqiptarëve”, më shpjegonte ai, me aq njohuri sa kishte nga politika ndërkombëtare.
Im atë kishte respekt për presidentin Clinton për atë çka ai bëri

Reportazh: Inaugurimi, shëmbëlltyra e demokracisë amerikane

zeri.info
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Anila Nila
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Helen Fisher thotë që kjo ndodh sepse motori në tru ndizet dhe ne atëherë e dëshirojnë personin e caktuar.
Helen Fisher thotë që kjo ndodh sepse motori në tru ndizet dhe

Romantika është impuls, jo emocion

zeri.info
Albina Ina
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, njëherësh kryetari i PDK-së, Kadri Vesli, në 11-vjetorin e vdekjes, ka kujtuar presidentin Ibrahim Rugova.
Kryetari i Kuvendit të Kosovës njëherësh kryetari i PDKsë Kadri Vesli në

Veseli: Rugova shënon një etapë të rëndësishme të historisë sonë

zeri.info
Ibrahim Gubetini
Sali Basha
Sylejman Gashi
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Në mungesë të transparencës për publikun rreth koalicioneve të mundshme në mes partive shqiptare dhe maqedonase rreth qeverisë së re, krijohen debate se kush me kë do të bëjë qeveri.
Në mungesë të transparencës për publikun rreth koalicioneve të mundshme në mes

Ivanov mund ta zhysë Maqedoninë në një krizë më të thellë

zeri.info
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Anila Nila
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Dreka është një vakt i rëndësishëm sidomos për të gjithë personat që janë në punë. Ushqimet që i hani në drekë ua kthejnë energjinë dhe ua përmirësojë shëndetin.
Dreka është një vakt i rëndësishëm sidomos për të gjithë personat që

Kur jeni në punë, kjo duhet të jetë dreka juja

zeri.info
Albina Ina
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Protestuesit përmes pankartave kanë shprehur revoltën e tyre ndaj ndalimit të Haradinajt.
Protestuesit përmes pankartave kanë shprehur revoltën e tyre ndaj ndalimit të Ha

Protestuesit: Mjaft poshtërimit të Kosovës (Video)

zeri.info
Albina Ina
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Anila Nila
Zeri
Zeri
01/21/2017. Facebook
Para inaugurimit të tij si president amerikan, Donald Trump ka kërkuar që të gjithë ambasadorët amerikanë në botë, të emëruar nga Barack Obama, të largohen nga zyrat e tyre në mesditën e 20 janarit.
Para inaugurimit të tij si president amerikan Donald Trump ka kërkuar që

Ambasadori amerikan në Beograd: Nuk do të ndryshojë politika amerikane në Ballkan - Aktuale

zeri.info
Ilir Zyberaj
Durim Perandori
Anila Nila