Polarbröd AB
today at 10:56. Facebook
Varje år delar vi ut ett extra stort forskningsanslag på 15 miljoner kronor. Förra året var det Magnus som fick motta checken av Prins Daniel för att kunna forska vidare om varför ickerökare drabbas av KOL. Vilken sjukdom inom hjärta/kärl/lunga tycker du det bör satsas mer på?
Kista Galleria
today at 08:57. Facebook
Kista Galleria gillar Stockholm Stadsmission!
Blipper är mobilspelet som tänker på andra. Under december kunder alla våra Blipper-spelare skänka sina poäng till en av tre utvalda hjälporganisationer. De spelare som är kopplade till Kista, valde att ge Stadsmissionen flest poäng. Dessa omvandlas nu till 10 000 kr som Kista Galleria skänker till Stockholm Stadsmission. Tack för att ni är med och...
View details ⇨
Inet
today at 10:00. Facebook
Purefärskt från Be quiet! – Pure Base 600! :D
Stil, funktion och tystnad till ett riktigt schysst pris!
Ni hittar dem här! -> [ Bit.ly Link ]
Annie Lööf
today at 08:02. Facebook
Mord. Våld. Förtryck. Hot. Barnäktenskap. Tvångsäktenskap. Könsstympning. Hemskheter i hederns namn. I Sverige. Dela gärna det här inlägget för att visa att det måste råda nolltolerans mot hedersbrott. Igår var det Fadimegalan, för att hedra minnet av Fadime och visa att vi aldrig kommer att acceptera hedersförtryck i Sverige. Nedan gårdagens tal.

***

"Det är en stor ära för mig att få tala...
View details ⇨
Solna Centrum
today at 09:30. Facebook
Lunchdags och du är i Solna? Hos Wamas kan du njuta av hälsosam och vällagad husmanskost!
SVT Väder
today at 09:45. Facebook
Snö i öknen! Deana Bajic på SVT
Ser det ut så här hemma hos dig (dig, ditt barn eller hos någon äldre släkting)? Det kan ju tyckas som ett konstigt problem att ha en burk med slantar men när nu flera mynt blir ogiltiga den 30 juni i år så gäller det att bli av med pengarna. 1-kronan, 5-kronan och den gamla 2-kronan blir ogiltig, liksom hundringen och 500-kronorssedeln. Så vad göra?

Foto: Jessica Gow/TT
Det är några dagar kvar till löning, hur gör du för få pengarna att räcka till?

I fredags fick vi fina tips av Jesse (som du hör varje vardag från kl 15 på Mix Megapol) /Assistent-Johanna
God morgon! Gry har hittat en lista på saker som stör vår partner mest i relationen - att titta i telefonen för ofta toppar listan!

Vad stör du dig mest hos din partner?
Per Morberg
today at 10:35. Facebook
Bästa sättet att börja veckan på är med en rejäl Wienerschnitzel !
Liseberg
today at 07:09. Facebook
First Aid Kit till Liseberg den 21 juni!

De har legat på topplistorna och turnerat över hela världen, de har uppträtt hos Skavlan, Ellen DeGeneres och David Letterman och de har sålt ut Royal Albert Hall. När First Aid Kit för första gången spelar på Liseberg den 21 juni blir det fest i parken och framför Stora Scenen!
Fotografiska
today at 11:11. Facebook
Vart ska du och din vän ses på en AW?

Hos oss såklart! Vi välkomnar er till en after work med Fotografiska-touch för 160 kronor, 17:00 till 20:00. Då ingår entré, ett glas vin/öl/alkoholfritt, inspirerande utställningar, härligt barhäng och en storslagen utsikt över Saltsjön.
Kaikkien aikojen kauhupelisarjan uusin osa, Resident Evil VII biohazard julkaistaan PS4:lle täydellä PSVR-tuella huomenna. Julkaisun kunniaksi, sinulla on mahdollisuus voittaa harvinainen Collector's Edition -versio pelistä! Näitähän ei Suomesta saa edes kaupasta!

Osallistu kertomalla meille paras/kauhein kauhupelimuistosi ja olet mukana arvonnassa. Osallistumisaikaa on keskiviikkoon 25.1....
View details ⇨
Hemnet
today at 09:38. Facebook
Glöm inte att delta i vår tävling där du kan vinna senaste boken från @forvaringsdrottningen Paulina Draganja! Se tidigare inlägg för regler
ellos
today at 09:13. Facebook
Gardinveckor!
Lagom till att vi börjar gå mot ljusare tider så har Ellos ett exlusivt erbjudande, 20% rabatt på ALLA gardiner.

Klicka hem vårens gardiner redan idag: [ Bit.ly Link ]
LensWay.se
today at 07:00. Facebook
Det är något speciellt med Guccis produkter. Till och med i sina case är solglasögonen vackrare än en strålande solnedgång. Beställ här: [ Bit.ly Link ]
Jollyroom.se
today at 10:00. Facebook
Moweo babysitter <3

Denna sköna viloplats erbjuder musik, gungläge och en lekbåge för att underhålla din lilla skatt! Perfekt för alla föräldrar som behöver lite avlastning i vardagen. Ni hittar mer om Moweo babysitter här:

#jollyroom #moweo #babysitter
Jollyroom.se
today at 07:00. Facebook
Man vet aldrig vilka skatter som gömmer sig i fickan, speciellt som förälder... ;) : momtruthbomb

#jollyroom #skatter #föräldrar
MQ
today at 06:00. Facebook
Back in shape | Har du kommit igång med träningen igen på det nya året? Nyheterna från Röhnisch och Björn Borg kan hjälpa. Vi älskar dem också!

Go, go, go: [ Goo.gl Link ]