SF Bio
02/16/2017. Facebook
Klassikern Trainspotting gjorde avtryck i filmhistorien när den kom 1996 och snart kommer uppföljaren T2 Trainspotting! Passa därför på att ladda upp med den första filmen om missbrukaren Renton och hans kompisar. Visas på utvalda biografer. Läs mer på bit.ly/SF-Bio.

Trainspotting - Klassiker

EVENT - facebook.com
SF Bio
02/09/2017. Facebook
Missa inte Filmen om Badrock! Björn Skifs och hans vänner navigerar oss igenom den unika upplevelse som Badrock en gång var och vi får uppleva musiken från de somriga festivaldagarna i Borgholm på Öland. Vi tittar tillbaka till sent 80-tal, men även till fjolårets efterlängtade 30-årsjubileum. Läs mer och boka biljetter på bit.ly/SF-Bio.

Filmen om Badrock - Biopremiär

EVENT - facebook.com
Skiftet
01/25/2017. Facebook
Fulhandelsavtalet CETA är ett hot mot vår demokrati. På lördag kan du träffa andra Skiftet-aktiva i Göteborg och lära dig mer.

Möte om frihandelsavtalet CETA

EVENT - facebook.com
Kärlek
10/30/2016. Facebook
Skiftet
10/03/2016. Facebook
Idag utlyses "den svarta måndagen" för att protestera mot det totalförbud som den Polska regeringen tänker införa mot abort. Polen har redan väldigt kvinnofientliga abortlagar men med det nya förslaget blir abort inte ens tillåtet vid våldtäkt eller incest.

Därför står vi upp för de polska kvinnornas rättigheter över hela Europa genom gemensamma protester.

Kl 17.00 deltar Skiftet i...
View details ⇨

EVENT - facebook.com
SF Bio
09/23/2016. Facebook
Trevlig Helg! Kom ihåg att på söndag är det Barnens Biodag på SF Bios biografer. Halva priset på alla filmer och Knattemenyn fram till klockan tre! Läs mer och boka era biljetter på .

EVENT - facebook.com
Skiftet
09/05/2016. Facebook
Är du i Stockholm imorgon? Kom till höstens bästa seminarium om fulhandelsavtalet CETA.

Ja CETA är TTIP:s onda kusin.

EVENT - facebook.com